- ارسالیها
- 6,051
- پسندها
- 41,294
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 76
- نویسنده موضوع
- #1
مرحله اول: قارچها را شسته و خشک میکنیم. سپس آنها را به شکل ورقه ورقه برش میدهیم.
مرحله دوم: تابه را روی حرارت قرار میدهیم. روغن را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا داغ بشود. سپس قارچهای برش داده شده را داخل روغن داغ میریزیم. مقداری نمک به آن اضافه کرده و آنها را تفت میدهیم. تفت دادن قارچها در روغن داغ باعث میشود تا آب قارچها از بین نرود ولی اگر میخواهید قارچهای خشکتری داشته باشید قبل از داغ شدن روغن آنها را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا آب قارچها کشیده شود.
مرحله سوم: بعد از این که قارچها به مقدار کافی تفت داده شدند، تخم مرغها را داخل یک ظرف شکسته و سپس به خوبی آنها را به هم میزنیم تا از حالت لختهای خارج شده و یک دست شوند.
مرحله چهارم: تخم...
مرحله دوم: تابه را روی حرارت قرار میدهیم. روغن را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم تا کاملا داغ بشود. سپس قارچهای برش داده شده را داخل روغن داغ میریزیم. مقداری نمک به آن اضافه کرده و آنها را تفت میدهیم. تفت دادن قارچها در روغن داغ باعث میشود تا آب قارچها از بین نرود ولی اگر میخواهید قارچهای خشکتری داشته باشید قبل از داغ شدن روغن آنها را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا آب قارچها کشیده شود.
مرحله سوم: بعد از این که قارچها به مقدار کافی تفت داده شدند، تخم مرغها را داخل یک ظرف شکسته و سپس به خوبی آنها را به هم میزنیم تا از حالت لختهای خارج شده و یک دست شوند.
مرحله چهارم: تخم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.