جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
غذا غذا | املت کالیفرنیا
نویسنده موضوع
Seta~
تاریخ شروع
20/7/24
پاسخها
16
بازدیدها
370
کاربران تگ شده
هیچ
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
با استفاده از یک کاردک ضد حرارت، لبه های پخته شده را بلند کرده و به آرامی به سمت مرکز فشار دهید. در همان زمان، ماهیتابه را بلند کرده و کج کنید تا تخم مرغ مایع در زیر آن جاری شود، سپس برای 30 ثانیه بیشتر بپزید
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
در صورت لزوم در طول محیط تکرار کنید تا تخم مرغ مایع باقی نماند
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
مرحله 5. وقتی تخممرغها تقریباً سفت شدند اما روی آن هنوز مرطوب هستند، نیمی از پنیر فونتینا را روی یک طرف املت بپاشید
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
مرحله 6. روی پنیر را با نیمی از مخلوط قارچ بپوشانید.
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
مرحله 7. پنیر و قارچ ها را با نیمی از گوجه فرنگی خرد شده و نیمی از سبزی ها تزیین کنید.
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
مرحله 8. با استفاده از یک کاردک پهن، نیمه بدون رویه املت را روی نیمه پر شده تا کنید. اجازه دهید حدود 30 ثانیه بیشتر بپزد تا پنیر ذوب شود و املت با هم مخلوط شود
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...
کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
در صورت تمایل، چند برش آووکادو بریزید و املت را در بشقاب سرو بریزید.
مراحل 4-8 را برای املت دوم تکرار کنید. گرم را با آووکادو ورقه شده سرو کنید.
منبع: سلامتی
ما راویانِ قصه های رفته از یادیم...