غذا غذا | املت قارچ

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 102
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,104
پسندها
41,423
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مرحله اول: قارچ‌ها را شسته و خشک می‌کنیم. سپس آن‌ها را به شکل ورقه ورقه برش می‌دهیم.

مرحله دوم: تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم. روغن را به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملا داغ بشود. سپس قارچ‌های برش داده شده را داخل روغن داغ می‌ریزیم. مقداری نمک به آن اضافه کرده و آن‌ها را تفت می‌دهیم. تفت دادن قارچ‌ها در روغن داغ باعث می‌شود تا آب قارچ‌ها از بین نرود ولی اگر می‌خواهید قارچ‌های خشک‌تری داشته باشید قبل از داغ شدن روغن آن‌ها را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.

مرحله سوم: بعد از این که قارچ‌ها به مقدار کافی تفت داده شدند، تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف شکسته و سپس به خوبی آن‌ها را به هم می‌زنیم تا از حالت لخته‌ای خارج شده و یک دست شوند.

مرحله چهارم: تخم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

موضوعات مشابه

عقب
بالا