در این قسمت از مطلب میخواهیم پاسخ سوال هفتهی پیش را به دوستان همیشه در صحنه بگوییم و سوال جدیدی مطرح کنیم.
پاسخ سوال قبلی: آناهیتا همتی بود.
و، اما سوال این هفته: او کیست؟ موجودی است از جنس سلبریتی که به شدت از مبتلا شدن به کرونا میترسد و ترجیح میدهد جایی را نبیند تا این که کرونا بگیرد. او شخصی است که در یکی از سریالهای پرطرفدار نمایش خانگی هم ایفای نقش کرده! پاسخ سوال را در قسمت نظرات برای ما بنویسید.
ماهور الوند در حال تقلا کردن برای نگه داشتن سگش!
با تشکر از نسیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
در آخرین پست اینستاگرامی خسرو سینایی که چندین ساعت قبل منتشر شده است نوشته:
من رفتم ! ناراحت نباشید!
به این فکر کنید که بهترین روزهای زندگی ام را در کنار شما عزیزانم تجربه کردم. در عین حال که بی مهریها دیدم اما هرگز به دل نگرفتم. سعی کردم از لحظه لحظه زندگی ام لذت ببرم و بردم. خوشحالم در دوران کاری ام توانستم با کسانی همکاری داشته باشم، که الان هرکدام برای خود افتخاری هستند در سینمای ایران.
جوانان و علاقمندان به سینما همیشه بمن لطف داشتند.
از خانواده عزیزم، گیزلا و...
جدیدترین عکس ادل با چهره جدید
ادل، خواننده مشهور انگلیسی ۳۲ ساله در پست جدیدش عکسی از خودش بعد از کاهش وزن حدود 45 کیلویی و با چهره جدید درحال تماشای آلبوم تصویری Black Is King بیانسه منتشر کرد و نوشت.
مرسی ملکه که همیشه باعث میشوی همه ما با هنرت اینقدر عشق کنیم.
انتخاب: قرنطینه و دوری در دوران کرونا بازیگر و غیر بازیگر نمیشناسند و بسیاری از مردم جهان برای پیشگیری از ابتلای عزیزان خود به کرونا تلاش کردند مسافرت یا معاشرتهای خود را محدودتر کنند. حتی اگر این محدودیت شامل بازیگرهایی مانند نیکول کیدمن باشد.
نیکول کیدمن برای اولین بار طی ۸ ماه اخیر بالاخره موفق شد مادر خود را ملاقات کند و تا حدی از این موضوع خوشحال شد که در صفحه شخصی خود درباره این موضوع صحبت کرد.
ستاره سریال محبوب و پرطرفدار Big Little Lies،...
جرد لتو بیشتر از آهنگی که میخواند حواسش به ژستهایش است!
روابط عروس و خواهرشوهری نیکلا پلتز، نامزد بروکلین بکهام و هارپر دختر ۹ سالهی دیوید بکهام.
هافثور پیرشون، بازیگرِ نقش mountain در سریال بازی تاج و تخت و یکی از قویترین مردان جهان در کنار همسرش در مهمانی بیبیشاور پسرشان. مهمانی بیبیشاور چند ماه قبل از به دنیا آمدن...
ماهچهره خلیلی درگذشت
پرستو صالحی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از درگذشت ماهچهره خلیلی بازیگر سینما و تلویزیون خبر داد.
ماهچهره خلیلی در فیلمهای سینمایی «فصل انار»، «رنج و سرمستی» و «یادم تو را فراموش» ایفای نقش کرده است.
◘|۱۴ مورد از دوست داشتنیترین و ماندگارترین دوستی ها در میان بازیگران مرد هالیوود|◘
دشمنی های دنیای هالیوود بسیار شایع هستند و می توان گفت که بالاترین سطح دنیای سرگرمی در جهان مکان خوب و ساده ای برای دوستی های واقعی و ماندگار نیست. با این وجود برخی از ستارگان مرد هالیوود نشان داده اند که دوستی واقعی و پایدار در هالیوود نیز می تواند وجود داشته باشد. برخی دوستی های بین بازیگران مرد هالیوود حال و هوای استاد و شاگردی دارد مانند جیک جیلنهال و تام هالند یا برایان کرانستون و آرون پال، در حالی که برخی دیگر دوستان دوران...