بادمجان: دو کیلو عدسی: یک لیوان
گوشت گردن: ۳۰۰ گرم
پیاز: سه عدد
دارچین: نصف قاشق چایخوری (یا ۱ عدد چوب دارچین)
نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کشک: یک پیمانه
سیر: سه تا چهار حبه مغز گردو خرد شده: یک فنجان
ابتدا بادمجان ها را گریل کنید تا اندازه ای که پوست آن به راحتی با دست جدا شود. سپس پیاز و سیر خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تف می دهیم تا طلایی شود. در این زمان بادمجان های گریل شده را با غذا ساز له می کنیم و اگر بافت آن به خوبی نرم شده بود، از چنگال هم می توانید استفاده کنید. پس از آماده شدن سیر و پیاز بادمجان ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا طعم سیر پیاز به خورد بادمجان ها برود پس از این که کمی بادمجان عا سرخ شد مغز گردو را اضافه میکنیم. حلیم بادمجان هارا با نان تیلیت شده و سبزی سرو کنید.