متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

بررسی متون بررسی متون تمرین نویسندگی (دوره‌ی هشتم) | انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Mobina.yahyazade
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

Mobina.yahyazade

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
12

ارسالی‌ها
830
پسندها
3,823
امتیازها
17,773
مدال‌ها
13
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام و احترام به کاربران و شرکت‌کنندگان تمرین نویسندگی انجمن یک رمان. ضمن تشکر از افرادی که در دوره‌ی هشتم تمرین نویسندگی، حضور به ثمر رساندند، همچنین تشکر از منتقدان محترم بابت بررسی‌های مفیدشان، در این تاپیک محتوای بررسی‌ای که منتقدان از متن‌های ارسالی شما در تاپیک تمرین نویسندگی انجام دادند را ارسال می‌کنند. نام نویسنده تگ خواهد شد. لازم به ذکر است که اگر نویسنده‌ای نسبت به بررسی انجام شده از محتوای پست خود اعتراض داشت، با مدیریت گفتگوی خصوصی ایجاد کند و از ارسال پست اسپم در این تاپیک یا در پروفایل داوران خودداری کند.

از همکاری شما ممنونم،

مدیریت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mobina.yahyazade

Łacrîmosã

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
1,765
پسندها
34,366
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
  • مدیرکل
بررسی متن #7
نویسنده: .fatemeh.m.asl .fatemeh.m.asl
عنوان انتخاب جالبیست، زیرا حس عمیق ایثار و فداکاری را منتقل می‌کند. با این حال، در متن ارائه شده، عنوان تا حدودی از پیچیدگی احساسی بیان شده در متن جدا شده. متن حاوی آشفتگی عاطفی، تضاد درونی و یک رابطه پیچیده است، لاکن عنوان موضوعی ساده و تک بعدی از «عشق شدن» برای کسی را نشان می‌دهد. برای مناسب‌تر کردن آن، عنوان می‌تواند مضامین دلشکستگی، عشق متقابل، یا کشف خود را در زمینه این رابطه شدید و پر فراز و نشیب منعکس کند. به عنوان مثال:

- در درد عشق شدم
- عشق تو، زخم من
...​

Łacrîmosã

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
35

ارسالی‌ها
1,765
پسندها
34,366
امتیازها
61,573
مدال‌ها
36
  • مدیرکل
بررسی متن #8
نویسنده: اشک سرخ اشک سرخ
*ژانر:
از آن‌جا که نویسنده ژانر متن را اعلام نکردن با توجه به محتوای داستان و فضای روایت، این متن به‌نظر می‌رسد که در ژانر ترسناک و روان‌شناختی قرار بگیرد. حس ترس، نگرانی‌های ذهنی، وحشتی که در خواب‌ها و تصاویر ذهنی شخصیت اصلی ایجاد می‌شود و توصیف‌های هراس‌انگیز از وضعیت جسمی و روحی او، همه نشانگر این ژانر هستند. به‌ویژه با وجود اشاره به تصاویری از دست بریده و حلقه‌ای که باعث وحشت شخصیت می‌شود، این جو، به‌شدت در ژانر وحشت یا تریلر روان‌شناختی جا...

NASTrr

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
42

ارسالی‌ها
7,917
پسندها
55,449
امتیازها
96,873
مدال‌ها
56
  • مدیرکل
برسی متن خفاء خفاء
سلام. وقت بخیر.
شما برای متن عنوانی انتخاب نکردید و با عنوان رمان آن را فرستادید. به همین دلیل، من هم با همین عنوان بررسی‌ام را شروع می‌کنم. اگر جای ابهام یا سوالی هست شخصی درخدمت شما هستم.

نمی‌توان گفت که عنوان "سرنوشت آسیه" عنوان خوبی نیست، اما واژه "سرنوشت" در عنوان متون مختلف بسیار به کار رفته است. به همین دلیل، در نگاه مخاطب تصوری همچون سایر داستان‌ها نقش می‌بندد و بیشتر احساس آشنایی پدید می‌آورد تا جذابیت. پیشنهادم استفاده از سایر مشتقات واژه "سرنوشت" است که با وجود تکراری بودن، به اندازه واژه "سرنوشت" به سمت کلیشه نرفته‌اند. در رابطه با ارتباط معنایی عنوان با داستان، از همین متن می‌توان دریافت که تناسب لازم را دارد و به...

امضا : NASTrr