- تاریخ ثبتنام
- 18/4/21
- ارسالیها
- 2,301
- پسندها
- 5,457
- امتیازها
- 28,973
- مدالها
- 16
- سن
- 22
سطح
14
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1

مطالعهای جدید از ارتباط مصرف زیاد کره با افزایش نرخ مرگومیر خبر میدهد، در حالی که متخصصان با تحلیل دادههای مربوط به بیش از ۲۰۰ هزار بزرگسال دریافتهاند استفاده از روغنهای گیاهی به جای کره، نرخ مرگومیر را تا ۱۷ درصد کاهش میدهد.
«استفانی شیف»، متخصص تغذیه در بیمارستان هانتینگتون نورثول هلث گفت که چرا کره «مضر» است. طبق شواهد بهدستآمده کره، کلسترول «الدیال» (LDL) یعنی لیپوپروتئین با چگالی کم در بدن را افزایش میدهد که میتواند شریانها را مسدود کند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد. کره همچنین حاوی چربیهای اشباعشده است که معمولا در دمای معمولی جامدند و در محصولاتی مانند کره، روغن نارگیل، پنیر و خامه وجود دارند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.