دفتر متفرقه دفتر | دفتر متفرقه کاربر نگار 1373

• نویسنده موضوع Mahta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 41
  • بازدیدها 1,435
  • کاربران تگ شده هیچ

نگار 1373

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
1,324
پسندها
19,944
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
25

من جز برای حفظ اعداد، حافظه‌ی خیلی خوبی ندارم و اکثر مواقع ممکنه خاطرات درست یادم نیان یا خیلی تلاش به خرج بدم تا چیزی رو به یاد بیارم.
ولی یه چیزی رو مطمئنم و هیچ رقمه هم نمی‌تونم ثابتش کنم. این‌که یه سری چیزا تو انجمن داشتم که پریدن:sisi3:
مثلاً یه مجموعه داستان کوتاه ترسناک داشتم که هر مدیری متروکه رو چک کرده، گفته چنین چیزی وجود نداره. یا یادمه که اون موقع‌ها، داستانایی که نوشته بودم رو دوستام خوندن و لایک زدن، ولی لایکاشون نیست. حتی رمانی که مطمئن بودم بیشتر از اون پست براش فرستاده بودم، خیلی کمتر از اون بود. مدیر هم گفت که هیچ پست پاک شده‌ای وجود نداره.
آیا انجمن جن‌زده شده؟ آیا جن‌ها به دنیای وب هم دسترسی دارن تا بعضی چیزها رو بردارن؟ یا فقط حافظه‌ی ناقص من این‌جوری به خاطر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] ~Deku

نگار 1373

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
1,324
پسندها
19,944
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
25

این قانون که میگه پستای بخش کتاب باید بین فلان تا بهمان قدر سطر باشه، قبلاً وجود نداشت و فقط می‌گفتن که باید از فلان اندازه کمتر نشه.
الان که براش حد واسط گذاشتن و اگه بیشتر بشه میگن باید از مقدارش کم کنی و بدی به پارت بعدیش، یکی مثل من که وسواس فکری داره رو دیوونه می‌کنه. همه‌ش زور می‌زنم تا کل پارتا یه اندازه بشن و وقتی احساس می‌کنم که یکی بیشتر شده و یکی کمتر، بدجور اعصابمو به هم می‌ریزه.
می‌دونم برای راحتی کار ویراستارا اینجوری شده، ولی بازم آخه این چه قانونیه:sneeze::648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf:

آخرین ویرایش
عقب
بالا