دفتر متفرقه دفتر متفرقه | کاربر نگار 1373

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Mahta~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 125
  • بازدیدها بازدیدها 3,977
  • کاربران تگ شده هیچ

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
از شگفتی‌های طبیعت اینه که سونوگرافی میگه کلیه‌های من سالمن و مشکلی ندارن
ولی جواب آزمایش میگه من سنگ کلیه دارم
ممنون از این همه پیشرفت علم، ولی من الان چه خاکی به سرم بریزم دقیقاً؟!

امضا : Wiseguy

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
شاید بشه کلمه‌ی درد رو نوشت
ولی درد رو نمی‌شه نوشت.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
فیلمای قدیمی و کلاسیک رو که نگاه می‌کنی، عشق می‌کنی. چقدر قیافه‌ها شکیل، لباسا جذاب، تیپ و مد عالی، طرز صحبت مودبانه و زیبا. درسته، همیشه بدی و مشکل وجود داشته و همیشه همه‌چیز به خوبی تو فیلما نیست، ولی بالاخره اون زمان خیلی بهتر از الان به نظر میاد‌‌.
چه بلایی سر دنیا اومده؟
کجای کار دنیا می‌لنگه؟
کاش میشد برگردیم به قدیم.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
یه سوال:
واقعاً ماها چرا زنده‌ایم؟

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
شاید نباید این اسم‌ رو روی اکانتم می‌ذاشتم. اولش گذاشتم تا یادآوریش تنبیهم کنه. ولی شد عادت. عادت روزمره‌ای که اسم نگار رو مثل اسم اصلی خودم ببینم. که وقتی اسم دومم رو صدا زدن، بی‌مکث جواب بدم. قرار بود دردناک باشه. ولی حتی اینم عادت شد و شد یه روزمره‌ی دیگه.
ما آدما به همه‌چیز عادت می‌کنیم. حتی به همون چیزی که زجرمون می‌داد.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
یعنی محض رضای خدا، نشد یه بار من نشینم پای یه فیلمی و اوایل داستان با خودم نگم عجب فیلمیه (برم معرفیش کنم)، به به و اون فیلم به طرز عجیبی داغون نشه! :)
یعنی نیمه‌ی دوم اون فیلم به شدت سقوط می‌کنه و با تمام توانش زور می‌زنه که بهم ثابت کنه اشتباه می‌کردم. واقعاً عجیبه.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
من خیلی مودی‌م. یهو مودم عوض میشه و دلم می‌خواد بزنم زیر همه‌چیز، یعنی هر چیزی که بوده و نبوده. کامل دیس‌کانکت میشم.
قبلنا این‌جوری نبودم. با تمام قدرت می‌چسبیدم به یه چیزی و ولش نمی‌کردم. همه‌ش می‌گفتم اگه از دستش بدم چی میشه؟ اگه برنگرده چی؟ ولی دیگه نه. آخه وقتی یه چیزی رو از دست بدی و بعدش ببینی که دنیا بدون اون هم می‌گذره، قدرت رها کردن یهویی به دست میاری. متاسفانه یه مقدار خطریه، ولی خب... .

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
بیهوده‌ترین عضو بدن انسان، آپاندیس؟ نه، دندون عقل :/
درسته که میگن در زمان‌های خیلی خیلی دور به درد انسان‌های اولیه می‌خورده، ولی الان؟
یه دندون لعنتی که از همون اول که می‌خواد در بیاد نابودت می‌کنه. مال بعضیا حتی نهفته باقی می‌مونه و باید عمل بشه. قشنگ که داغونت کرد، در انتهایی‌ترین نقطه‌ی ممکن در میاد. نه مسواک بهش می‌رسه، نه نخ دندون، و من الان هر چقدر هم که مسواک زدم، متوجه شدم سه تا از چهار تا دندونام پوسیدن :)
و مشکل بزرگتر کجاست؟ بله، من عین چی از دندون کشیدن می‌ترسم. :))) چه سمیه آخه این لعنتی.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
این یه حقیقته که همه‌ی آدما نقاب دارن و این نقاب، همیشه برای فریب نیست و گاهی اوقات برای پناه گرفتنه. داشتن نقاب می‌تونه هزار و یک دلیل داشته باشه‌ (که فریب دادن بقیه از لحاظ وجه بدش، یکی از انواعشه)
گاهی اوقات هم باید نقابی که جلوی صورتت گذاشتی رو برداری تا ببینی کیا حاضر میشن واسه خود واقعیت باقی بمونن.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,863
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
قانون؟ در حقیقت چیزی به اسم قانون وجود نداره. این نظر شخصی منه. قوانین رو آدما به وجود آوردن و خب، چون یه چیز ساختگیه، خودشون هم به راحتی دورش می‌زنن. این دور زدگی قانون در انسانی که به اون قوانین نزدیک‌تره بیشتر اتفاق می‌افته، چون خب، بعد از یه مدت به خودش میگه من قانون رو می‌نویسم یا نوشتم یا مجریش هستم! پس می‌تونم هر طور که بخوام اجراش کنم. ولی اگه یه شخص عادی اون رو دور بزنه؟ عا عا! خدا اون روز رو نیاره! و اگه قانونی بالاتر وجود نداشه باشه که بر قدرت اون شخص غلبه کنه، وضع بدتر میشه.
و جالب‌تر اونجاست که همون قانون، احتمال داره بعدها بر علیه خود قانونگذارش هم بلند بشه. چرا؟ چون همون‌طور که گفتم، قانون از اولش وجود نداشته و آدما ساختنش، پس شاید یکی دیگه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا