- ارسالیها
- 4,270
- پسندها
- 100,340
- امتیازها
- 74,373
- مدالها
- 52
کلا پرداخت به صحنه ها مشکل داره. چه خارج باشه چه داخل کشوریا اگه یه ایرانی تو خارج باشه و صحنهی فیزیکی داشته باشه چی؟
کلا پرداخت به صحنه ها مشکل داره. چه خارج باشه چه داخل کشوریا اگه یه ایرانی تو خارج باشه و صحنهی فیزیکی داشته باشه چی؟
ممنونکلا پرداخت به صحنه ها مشکل داره. چه خارج باشه چه داخل کشور
اگر باز نمیخندید و قرار نیست این پرسش و پاسخ رو مضحکه بگیرید، خیر. موردی ندارهممنون
مو چی؟
سلام و خسته نباشید.
یه سوال داشتم پیرامون مسئله طرح مسائل سیاسی توی رمان ها.
طبق بررسی ای که بنده کردم، توی ژانرهای انجمن ژانر سیاسی هم هست. و غیر از اون، مسائل اجتماعی هم خیلی وقتها ربط پیدا میکنن به مسائل سیاسی. پس نمیشه گفت نویسندهها کلا سیاسی ننویسند. همونطور که من چندبار دیدم نویسندههای مطرح انجمن هم توی رمانهاشون به مسائل سیاسی گریز زدن و طبیعی هم هست.
اما سوال من اینه که مرز این سیاسی نوشتن چیه که دچار مشکل نشیم؟
چون طبق قوانین انجمن، توهین به شعائر اسلامی و ائمه اطهار(ع) و نظام جمهوری اسلامی و مسئولین لشگری و کشوری ممنوع هست. حالا اگه سیاسی نوشتن منجر به هیچکدوم این توهینها نشه و منطقی و مودبانه باشه، آیا مرز دیگهای...
سلامسلام من یه سوال داشتم بو*س*ه و اینا ممنوعه ولی اگه مادر دختری باشه چی؟
مقلا اینطور:
بعد از مدتها عزیز دردانهاش را در آغوش گرفت و بو*س*های بر موهایش نشاند. چطور میتوانست دوری دخترکش را تحمل کند؟!
اگه چنین مدلی باشه ایراد نداره؟
ممنانسلام
موردی نداره
سلامسلام و عرض ادب
برای آهنگ هایی که توی رمان استفاده میشه مثلا نمیتونیم از اهنگ های خواننده های زن یا اهنگ های قدیمی استفاده کنیم؟!