fatemeh.ataei نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 28/9/25 ارسالیها 14 پسندها 79 امتیازها 90 سن 20 سطح 0 دیروز ساعت 21:56 #21 عالی بود. خدایا اربیت لو نره
Anoosh. رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 211 پسندها 271 امتیازها 1,413 مدالها 4 سطح 3 امروز در 03:33 #22 با سلام در حال خواندن رمان جالبتون هستم و بعدا در باره آن مفصل نظر خواهم داد چند جا نوشته بودید "پوف کشیدم " به چه معنی میباشد آخرین ویرایش امروز در 03:35
با سلام در حال خواندن رمان جالبتون هستم و بعدا در باره آن مفصل نظر خواهم داد چند جا نوشته بودید "پوف کشیدم " به چه معنی میباشد
نگار 1373 مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد تاریخ ثبتنام 3/9/17 ارسالیها 1,528 پسندها 21,121 امتیازها 43,073 مدالها 27 سطح 30 امروز در 05:07 نویسنده موضوع مدیرکل #23 Anoosh. گفت با سلام در حال خواندن رمان جالبتون هستم و بعدا در باره آن مفصل نظر خواهم داد چند جا نوشته بودید "پوف کشیدم " به چه معنی میباشد کلیک کنید تا باز شود... سلام بر شما، متشکرم و مشتاقش خواهم موند پوف کشیدن، عامیانهترین توضیحش رو بگم لُپها رو با هوا پر کردن و به حالت کلافه و با فوت خالی کردنش :) ممکنه به مدلهای مختلفی نوشته بشه ولی در کل همون معنی رو میده. امضا : نگار 1373
Anoosh. گفت با سلام در حال خواندن رمان جالبتون هستم و بعدا در باره آن مفصل نظر خواهم داد چند جا نوشته بودید "پوف کشیدم " به چه معنی میباشد کلیک کنید تا باز شود... سلام بر شما، متشکرم و مشتاقش خواهم موند پوف کشیدن، عامیانهترین توضیحش رو بگم لُپها رو با هوا پر کردن و به حالت کلافه و با فوت خالی کردنش :) ممکنه به مدلهای مختلفی نوشته بشه ولی در کل همون معنی رو میده.