گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان هنگام درنگ | ترنم واژه ها کاربر انجمن یک‌ رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ترَنُّم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 12
  • کاربران تگ شده هیچ

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,622
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
نام رمان:
هنگام درنگ
نام نویسنده:
ترنم واژه‌ها (ترنم اکبری)
ژانر رمان:
عاشقانه، اجتماعی
کد رمان: 5747
ناظر: @•mahgol•

خلاصه:
در هر طلوع و غروب فصل‌ها منتظر ماندم شاید بیاید و بگوید دوستم دارد؛ ولی چه کرد؟!
رها کرد و به غربت پیوست و مرا در آغوش انتظار حبس کرد، حال آمده با گذشت ماه‌ها که دیگر دیر شده است.
اما افسوس که هنوز دلم پیش او گیراست.

لینک رمان هنگام درنگ اثر ترنم واژه ها

Nyx

هنرمند انجمن
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
11/12/18
ارسالی‌ها
2,486
پسندها
66,332
امتیازها
66,873
مدال‌ها
27
سلام نویسنده جان، اسم رمانت جذاب و گیراست، اما به نظر باید بیشتر روش مانور داده باشه. فعلا داستان روی روند عادی داره پیش میره و گفتگو محور هستش. پیشنهاد می‌کنم یه نقطه عطف، به اتفاق بزرگ، یه بهونه، یا حتی خاطره ای از گذشته، اتفاقی که این روند روال محور رو تغییر بده و هیجان رو به رمانت تزریق کنه اضافه کنی. انگار نیازی به سندی تایید وار داری که اسم رمانتو به خوبی به رخ بکشه. دیالوگ‌ها خوبن ولی وقتی قشنگ میشن که توی اتفاقات پیش برن. نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه. فعلا که اولای کاره و چیز زیادی از داستان نگذشته برای همین نمیشه خیلی داستانت رو قضاوت کرد.
بیشتر از شخصیتت بگو. ( من فلانی ام، ۲۲ سالمه، کارشناس فلانم. رشته ام اینه) این طور جملات خیلی زود از یاد میرن و محو میشن دوست دلبندم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Nyx

ترَنُّم

هنرمند انجمن
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
27/1/26
ارسالی‌ها
268
پسندها
1,622
امتیازها
10,013
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
سلام نویسنده جان، اسم رمانت جذاب و گیراست، اما به نظر باید بیشتر روش مانور داده باشه. فعلا داستان روی روند عادی داره پیش میره و گفتگو محور هستش. پیشنهاد می‌کنم یه نقطه عطف، به اتفاق بزرگ، یه بهونه، یا حتی خاطره ای از گذشته، اتفاقی که این روند روال محور رو تغییر بده و هیجان رو به رمانت تزریق کنه اضافه کنی. انگار نیازی به سندی تایید وار داری که اسم رمانتو به خوبی به رخ بکشه. دیالوگ‌ها خوبن ولی وقتی قشنگ میشن که توی اتفاقات پیش برن. نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه. فعلا که اولای کاره و چیز زیادی از داستان نگذشته برای همین نمیشه خیلی داستانت رو قضاوت کرد.
بیشتر از شخصیتت بگو. ( من فلانی ام، ۲۲ سالمه، کارشناس فلانم. رشته ام اینه) این طور جملات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Nyx
عقب
بالا