قلب و عروق چگونه آرتیمی قلبی را درمان کنیم؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع vanıa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها بازدیدها 9
  • کاربران تگ شده هیچ

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
درمان آریتمی قلبی
بسته به نوع آریتمی قلبی، ممکن است نیاز به درمان‌های مختلفی باشد. معمولا آریتمی فقط زمانی به درمان نیاز دارد که فرد را در معرض عوارض خطرناکی که قبلا به آن‌ها اشاره شد قرار دهد.

1. درمان برادیکاردی
اگر علت زمینه‌ای برادیکاردی نامشخص یا غیرقابل درمان باشد، پزشکان اغلب از یک ضربان‌ساز داخل قلبی برای رفع این مشکل استفاده می‌کنند. چرا که هیچ داروی مناسبی برای افزایش قابل اعتماد ضربان قلب وجود ندارد.

ضربان‌ساز یک وسیله کوچک است که معمولا در مجاورت گردن قرار می‌گیرد. یک یا 2 سیم حاوی الکترود از ضربان‌ساز خارج شده و وارد قلب بیمار می‌شوند. در صورت کاهش ضربان قلب یا متوقف شدن آن، ضربان‌ساز پیام‌های الکتریکی تحریکی را به قلب خواهد فرستاد تا ضربان آن را حفظ کند.

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
2. درمان تاکیکاردی
در درمان تاکیکاردی از یکی از روش‌های زیر استفاده می‌شود:

مانورهای عصب واگ: می‌توان تعدادی از آریتمی‌های فوق بطنی را با استفاده از یک سری مانور نظیر حبس کردن نفس و زور زدن، فرو بردن سر در آب یخ یا سرفه کردن برطرف کرد. این مانورها با اثر بر سیستم عصبی کنترل کننده ضربان قلب باعث کاهش ضربان قلب می‌شوند. با این حال، مانورهای واگ پاسخگوی تمام انواع آریتمی‌ها نیستند.
استفاده از داروهای ضدآریتمی: استفاده از بهترین داروی ضد آریتمی می‌تواند به درمان بسیاری از انواع تاکیکاردی‌ها و برگرداندن ضربان قلب به محدوده طبیعی کمک کند. به منظور کاهش عوارض ناشی از مصرف داروهای ضدآریتمی، این داروها باید دقیقا به همان شکلی که پزشک تجویز کرده است مصرف شوند. چنانچه فرد به فیبریلاسیون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
ابزارهای قابل کاشت
ممکن است در روند درمان آریتمی قلب از ابزارهای قابل کشت هم استفاده شود. این ابزارها عبارتند از:

ضربان‌ساز: ضربان‌ساز یک ابزار قابل کاشت است که به کنترل ضربان نامنظم قلب کمک می‌کند. در این روش، با استفاده از یک جراحی بسیار کوچک، یک ابزار کوچک در زیر پوست مجاور استخوان ترقوه قرار داده می‌شود. یک سیم عایق از ضربان‌ساز خارج شده و وارد قلب می‌شود و برای همیشه در آنجا می‌ماند. زمانی که ضربان‌ساز متوجه ریتم غیر‌طبیعی شود، با ارسال پیام‌های الکتریکی به قلب باعث تحریک آن شده و ضربان آن را به حالت نرمال برمی‌گرداند.
کاردیوورتر-دفیبریلاتور قابل کاشت (ICD): پزشکان در مواردی که فرد در خطر ابتلا به آریتمی‌های خطرناک حفرات تحتانی قلب نظیر تاکیکاردی یا فیبریلاسیون بطنی قرار...

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
جراحی
در بعضی موارد، جراحی تنها راه‌کار درمانی برای برطرف کردن آریتمی است. رو‌ش‌های جراحی عبارتند از:

روش ماز (مارپیچی): در این روش، جراح چند نقطه از دهلیزها را برش می‌دهد تا یک الگوی بافتی مارپیچی (اسکار) در قلب به جا بماند. از آنجا که بافت اسکار قادر به انتقال پیام‌های الکتریکی نیست، از انتقال پیام‌های الکتریکی سرگردان به وجود آورنده آریتمی ممانعت خواهد کرد. این روش موثر است، اما چون نیازمند جراحی است معمولا آخرین گام درمان محسوب می‌شود. فقط هم برای افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به درمان‌های دیگر جواب نمی‌دهند یا به دلایل دیگری مجبورند عمل جراحی قلب داشته باشند.
عمل جراحی بای‌پس عروق کرونر: در صورتی که فرد علاوه بر آریتمی به بیماری شدید عروق کرونر هم مبتلا باشد، پزشک از...

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
هنگام ملاقات با پزشک قلب چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟
از محدودیت‌های پیش از ملاقات مطلع باشید.
در هنگام ملاقات مطمئن شوید که در خصوص کارهایی که باید انجام دهید، نظیر محدودیت رژیم غذایی، به اندازه کافی توجیه شده‌اید. رعایت محدودیت‌های غذایی، به ویژه قبل از انجام آزمایش‌های خون، حائز اهمیت است.
هر گونه علامت و نشانه مشکوک، حتی مواردی که ظاهرا بی‌ارتباط به آریتمی قلبی هستند را یادداشت کنید.
اطلاعات شخصی مهم شامل سابقه خانوادگی بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا یا دیابت و هر گونه حادثه یا تغییر مهم در زندگی شخصی‌تان را بنویسید.
فهرستی از تمام داروها، ویتامین‌ها و مکمل‌هایی که مصرف می کنید تهیه نمایید.
در صورت امکان، یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستان را همراه خود به مطب...

vanıa

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
41

تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,985
پسندها
37,610
امتیازها
96,874
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
در خصوص آریتمی قلبی می‌توانید از سوالات زیر استفاده کنید:

محتمل‌ترین دلیل بیماری من چیست؟
آیا علت یا علل دیگری برای علائم من وجود دارد؟
من به چه آزمایشی نیاز دارم؟ چگونه باید برای این آزمایش آماده شوم؟
بهترین روش درمانی برای بیماری من کدام است؟
آیا لازم است از مواد غذایی و نوشیدنی‌های خاصی پرهیز کنم؟ آیا موردی هست که باید به رژیم غذایی من اضافه شود؟
سطح مطلوب فعالیت فیزیکی برای من چقدر است؟
هر چند وقت یک‌بار باید از نظر مشکلات قلبی و دیگر عوارض آریتمی مورد بررسی قرار بگیرم؟
من بیماری دیگری هم دارم. چگونه می‌توانم آن را هم به خوبی کنترل کنم؟
آیا داروی جایگزینی برای داروی تجویز شده قبلی وجود دارد؟
آیا بروشور یا مجله مفیدی در خصوص بیماری من وجود دارد؟ چه سایت‌هایی را پیشنهاد...

عقب
بالا