همسر داری همسرداری | ۷ روش گفتن دوستت دارم

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
گفتن دوستت دارم

گفتن دوستت دارم بهترین حس در یک رابطه عاشقانه سالم و پایدار است. اگر کسی را دوست داشته باشیم گفتن دوستت دارم برای اولین بار نه تنها سخت نیست بلکه بسیار لذت بخش است. هم برای کسی که به زبان می آورد هم کسی که جمله دوستت دارم را می شنود. در این مطلب به این موضوع می پردازیم که راه گفتن دوستت دارم چیست و چطور باید شجاعت گفتن دوست دارم را در خودمان ایجاد کنیم؟ گفتن دوستت دارم به روش های مختلف آنقدر مهم است که همیشه به یکی از موضوعات مهم در جلسات مشاوره روانشناسی زوج درمان آنلاین و حضوری تبدیل شده است.

امضا : .Mobina.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
فهرست موضوعات بررسی شده

• چرا گفتن دوستت دارم اهمیت دارد؟
  • چطور شجاعت گفتن دوست دارم را کسب کنم؟
  • گفتن دوستت دارم برای اولین بار
  • روش گفتن دوستت دارم به دختر خانم ها چیست؟
  • گفتن دوستت دارم به پسر
  • بهترین زمان گفتن دوست دارم کی است؟
  • اما کی باید از گفتن دوستت دارم استفاده کنیم؟
  • همیشه باید از گفتن دوست دارم استفاده کنم؟ مسلما نه

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

چرا گفتن دوستت دارم اهمیت دارد؟

ما خیلی جاها احساس می کنیم برای حفظ یک رابطه در مسیر درست باید کار خاصی انجام دهیم، اما غافل از توجه به جملات جادویی که اگر از آنها استفاده کنیم، بسیار زیاد محبت و صمیمیت را بدون هیچ هزینه ای وارد روابط زناشویی و زندگی مشترک با همسرمان یا فردی که با او در رابطه هستیم می کنیم.

داشتن روابط سالم نیاز به تلاش های این چنینی دارد و باید برای آن وقت بگذاریم.

هیچ اتفاق خوبی در یک رابطه بدون زحمت و دقت به دست نمی آید. این را در ذهنتان ثبت کنید = برای رابطه باید تلاش کنید و به نسخه بهتری از خودتان تبدیل شوید
امروزه بیشتر آمار طلاق بخاطر رعایت نکردن مسائلی می باشد که رعایت آن در زندگی نه هزینه ای داشته و نه منافاتی با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

چطور شجاعت گفتن دوست دارم را کسب کنم؟

باید به این موضوع خیلی ساده نگاه کنید.

فرقی ندارد برای بار اول گفتن دوستت دارم را انجام می دهید یا استاد این کار هستید. به اصل موضوع فکر کنید.

اگر فرد مقابلتان (همسر یا شخصی که با او در رابطه هستید) از دیدتان فردی درست است، پس جای شکی برای گفتن دوست دارم باقی نمی ماند. زیاد به اینکه جرات گفتن دوستت دارم را دارید یا نه فکر نکنید، شما باید کار درست را انجام دهید
شما در حال ابراز علاقه به شخصی هستید که فکر می کنید لایق شنیدن این جملات از سوی شماست.

بله، دوستان را دست کم نگیرید و پیش قضاوت نکنید. قرار نیست به همه ابراز علاقه کنید فقط باید این را در نظر داشته باشید که گفتن دوستت دارم شروعی برای یک رابطه...

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

گفتن دوستت دارم برای اولین بار

مهم نیست چند بار با خودتان تمرین کرده اید، گفتن دوستت دارم برای اولین بار همیشه همراه با دلهره و کمی نگرانی است.

چند نکته درباره گفتن دوستت دارم برای اولین بار وجود دارد که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم:

1. بیشتر از هر چیز به حستان احترام بزارید
  2. پیش از گفتن دوستت دارم برای اولین بار، نشخوار فکری نداشته باشید و خودتان را سرزنش نکنید
  3. موقعیت سنج باشید، جایی این جمله را به کار ببرید که حال طرف مقابل خوب است
  4. اولین دوستت دارم در ذهنش می ماند، پس خوب بیان کنید
  5. برای اینکه چرا دوستش دارید، دلیل و برهان نیاورید. حتی اگر سوال کرد!
  6. جرات گفتن دوستت دارم برای اولین بار در هیچ کس دیده نمی شود، مگر اینکه از کارتان مطمئن...

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

روش گفتن دوستت دارم به دختر خانم ها چیست؟

زیاد این سوال را دریافت می کنیم که بهترین روش گفتن دوستت دارم به دختر چیست؟ یا چطور به دختر مورد علاقه ام بگویم دوستت دارم؟

دوستت دارم به روش های مختلف انجام می گیرد، اما در این مورد باید ۲ مورد را در نظر بگیرید:

1. با این دختر در رابطه عاطفی هستید
  2. با دختر مورد نظر وارد رابطه نشده اید اما او را دوست دارید

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۱- بهترین جمله برای گفتن دوستت دارم به دختر چیست؟

اگر با خانمی وارد رابطه احساسی شده اید و هر نوع عشقی میان شما وجود دارد، بهتر است با کلام و نوع رفتارتان دوستت دارم را به او نشان دهید.

گفتن دوستت دارم به زن برای بسیاری از آقایان کار سختی است، اما منتظر چه چیزی هستید؟ اگر نمی خواهید به عشقتان بگویید دوستت دارم، پس به کی می خواهید بگویید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۲- گفتن دوست دارم به دختر غریبه

گفتن دوستت دارم پسر به دختر غریبه در کل کار صحیحی نیست!

اگر یک دختر هیچ ذهنیتی نسبت به شما ندارد و برای اولین بار شما را دیده است، بهتر است ابراز علاقه کلامی به او نکنید، چون معمولا نتیجه عکس خواهید گرفت!

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

گفتن دوستت دارم به پسر

زمان مناسب ابراز عشق به پسرها به مسائل خاصی مربوط می شود!

ابتدا باید این را بسنجید که پسر مورد نظرتان چطور انسانی است؟ آیا از گفتن دوستت دارم شما سو استفاده نخواهد کرد؟

خانم های زیادی ابراز کرده اند که گفتن دوست دارم اشتباه بود و نباید این کار را می کردم چون به خوبی او را نمی شناختم
اما اگر پسری را خوب می شناسید، از اخلاق و شیوه زندگی او آگاهی دارید، گفتن دوستت دارم به پسر نه تنها مشکلی ندارد بلکه می تواند باعث نزدیک تر شدن شما شود

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

بهترین زمان گفتن دوست دارم کی است؟

اگر در شروع رابطه عاطفی هستید، یعنی وارد رابطه های جدی مانند انواع ازدواج نشده اید باید خوب خودتان و طرف مقابل را بسنجید و بعد ابراز علاقه کنید.

یعنی باید بر اساس معیارهای دو طرفه و بعد تصمیم خودتان که رابطه ادامه داشته باشد یا نه، ابراز علاقه کلامی کنید.

هیچ وقت در ابتدای رابطه وقتی و طرف در حال آزمودن یکدیگر هستند اقدام به گفتن دوست دارم نکنید، چون رابطه را از مسیر درستی که قرار دارد خارج می کنید
باید به خودتان و طرف مقابل زمان دهید تا بر اساس تمام معیارهای شخصی پیش بروند و بعد تصمیم بگیرند رابطه باید ادامه داشته باشد یا نه.

پس مهم ترین نکته در این قیمت این است که در گفتن دوستت دارم عجله نکنید...

عقب
بالا