همسر داری همسرداری | ۷ روش گفتن دوستت دارم

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

اما کی باید از گفتن دوستت دارم استفاده کنیم؟

خب زمان هایی هستند که گفتن دوست دارم تاثیر بسیار بیشتری می گذارند. خوب به این موارد دقت کنید.

۱- وقتی احساس تنهایی و افسردگی دارد

همه ما زمان هایی را تجربه می کنیم که حتی بدون دلیل افسرده و غمگین هستیم.

شاید این احساسات ناخوشایند به خاطر فشار زندگی یا حرف کسی باشد، در هر صورت در این زمان ها وجود کسی که به ما کمک کند خودمان را پیدا کنیم بسیار مهم است.

اگر دوست یا همسرتان در این موقعیت دیدین، بعد از صحبت کردن با او و کم کردن بار فشار روانی از ذهنش، به او کلامی ابراز علاقه کنید تا دلش آرام بگیرد.

امضا : .Mobina.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۲_ زمانی که حمایت شما را می خواهد

نوع این جمله برای گفتن دوستت دارم بسیار مهم است چون نیاز به حمایت و حس بودن شما را دارد.

مرد و زن هم فرق ندارند، همه ما دوست داریم دوست داشته شویم و این حس زیبا را در قالب جمله برای گفتن دوستت دارم بشنویم.

پس وقتی احساس می کنید طرف مقابلتان نیاز به شنیدن این جملات دارد، انواع دوستت دارم گفتن را امتحان کنید تا حالش رو به راه شود و وجودتان را احساس نماید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

همیشه باید از گفتن دوست دارم استفاده کنم؟ مسلما نه!

۱- من حمایتت می کنم همان دوستت دارم است

خیلی مهم است به همسرتان اجازه بدهید بداند که از حمایت شما برخوردار است.

یادتان باشد آقایان هم مانند خانم ها دوست دارند مورد حمایت قرار بگیرند
یا به صورت گفتاری و یا به صورت عملی کاری کنید همسرتان خودش باشد و از این بابت احساس امنیت کند و این حس اعتماد و صمیمیت بیشتری را در رابطه ایجاد می کند.

این یکی از بهترین و موثرترین انواع دوستت دارم گفتن ها است که انواع رابطه عاطفی را به شدت قوی و پایدار می کند.

۲- عزیزم دوستت دارم 🙂

هیچ چیز بهتر از گفتن دوستت دارم عاشقانه نیست.

گفتن جمله دوستت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۳- من متاسفم

همیشه گفتن دوستت دارم به یک شکل نباید باشد.

خیلی مواقع باید مفهوم را منتقل کنید نه صرفا کلام را
وقتی اشتباهی مرتکب شده باشید باید مسئولیت آن را بپذیرید. انجام صادقانه این کار یعنی به حد بلوغ و کمال واقعی رسیده اید.

۴- احساست را به من بگو

طبق یافته های انجمن روانشناسی آمریکا:

معمولا گفتگوی زن و شوهرهای پر مشغله در رابطه با مسائل و مشغله های روزمره آن هاست، اما باید از ارتباط های یکنواخت اجتناب کنید و همدیگر را تشویق به بیان احساسات کنید
گوش سپردن به صحبت های همسرتان بسیار مهم و به نوعی گفتن دوستت دارم است.

خیلی از مردم برایشان سخت است که حرف ها و نظرات خود را کنار بگذارند و به صحبت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۵- عزیزم، این مشکل را بسپار برای بعد

گفتن دوستت دارم یکی از انواع صمیمیت عاطفی است که در رابطه رخ می دهد، اما باید به درستی مورد استفاده قرار بگیرد.

بحث کردن در روابط کاملا طبیعی است، اما نحوه مدیریت این بحث ها و مخالفت ها تعیین کننده پیامد و نتیجه روابط ماست
بحث ها و درگیری های حل نشدنی مکرر، نارضایتی زنان از روابط جنسی، روی کارایی ذهن و جسم شما اثر می گذارد و باعث تحلیل سلامت و تندرستی می شود.

اگر احساس کردید که صدای تان را بالا برده اید، یا پای مسائل قدیمی را پیش کشیده اید، یا در حال مجادله هستید در همین لحظه نفس عمیقی بکشید و به خودتان بگویید هر وقت میزان هورمون آدرنالین خون به حالت عادی برگشت درباره این مسئله بحث خواهم کرد.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
۶- شب بخیر – صبح به خیر

ابراز کلامی عشق
حتی اگر روز خوبی هم نداشتید با گفتن شب بخیر نشان می دهید که رابطه شما تا چه حد برایتان اهمیت دارد.

گفتن شب بخیر یعنی از هر اتفاق ناراحت کننده ای که امروز برایتان افتاده از اهمیت بیشتری برخوردار است.

این کار اگر به نوعی گفتن دوستت دارم نیست، پس چیست؟

این یعنی شما سلامت رابطه را بالاتر از هر مشکلی می دانید.

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
26

تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
4,542
پسندها
15,899
امتیازها
54,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

۷- روز خوبی داشته باشی عزیزم

تشویق کردن یکدیگر به طور روزانه، می تواند نقش مهمی در روابط زن و مرد داشته باشد و یکی از انواع دوستت دارم گفتن های رایج بین آنها است.

زندگی ممکن است ناملایمات زیادی داشته باشد و در این میان اگر بدانید که همسرتان حامی شماست قدرت و انرژی بیشتری برای مقابله با این مشکلات بدست خواهید آورد
خب دوست عزیز دیدین که گفتن دوست دارم عاشقانه کار سختی نیست فقط باید بدانید چکار می کنید.

این مطلب را بارهای بخوانید تا ملکه ذهنتان شود و به استاد گفتن دوستت دارم تبدیل شوید. ابراز کلامی عشق در رابطه بسیار مهم است پس آن را دریغ نکنید.

منبع: ویکی روان

عقب
بالا