تست روانشناسی تست روانشناسی | تست اهمال کاری تاکمن (TPS)

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع MONTE CRISTO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 5
  • کاربران تگ شده هیچ

MONTE CRISTO

پرسنل مدیریت
مدیر تالار روانشناسی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
11/9/21
ارسالی‌ها
4,883
پسندها
51,764
امتیازها
77,373
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
این آزمون توسط تاکمن در سال 1991 طراحی و تدوین شده است. آزمون از 16 سوال تشکیل شده است که آزمودنی به یکی از چهار گزینه: مطمئنا این چنین نیستم، این تمایل در من وجود ندارد، این تمایل در من وجود دارد و مطمئنا این چنین هستم، پاسخ می دهد.

این پرسشنامه نخستین بار در سال 2001 میلادی در دانشگاه تورنتو کانادا جهت سنجش میزان اهمالکاری دانشجویان طراحی، اجرا و هنجار شد.

برای همه ی افراد پیش آمده که حداقل یکبار هم کارشان را به زمان دیگری موکول کنند. قطعا همه جملاتی از قبیل: هفته ی بعد شروع می کنم، امروز حوصله ندارم، شنبه حتما استارتش را میزنم، سال جدید آغاز می کنم و... را در زندگی به کرار استفاده کرده ایم و در اکثر مواقع آن روز خاص اصلا اتفاق نمی افتاد و آن شنبه ای که قرار است بیاید، سر نمی رسد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MONTE CRISTO

MONTE CRISTO

پرسنل مدیریت
مدیر تالار روانشناسی
سطح
44

تاریخ ثبت‌نام
11/9/21
ارسالی‌ها
4,883
پسندها
51,764
امتیازها
77,373
مدال‌ها
78
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

ویژگی های تست اهمال کاری تاکمن (TPS)

تست اهمال کاری تاکمن دارای ویژگی‌هایی است که آن را از سایر تست‌های مشابه متمایز می‌کند و دقت و کیفیت ارزیابی را بهبود می‌بخشد. در جدول زیر، مهم‌ ترین ویژگی‌های تست اهمال کاری ای سنج را می‌توانید مشاهده کنید:

الف- ویژگی‌های ساختاری

ویژگی‌های ساختاری به جنبه‌های مربوط به طراحی، اجرا و چگونگی انجام تست اشاره دارند که به دقت و کیفیت فرآیند ارزیابی کمک می‌کنند.

1000040153.webp

ب- ویژگی‌های مربوط به تفسیر نتایج

ویژگی‌های مربوط به خروجی و تفسیر نتایج...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MONTE CRISTO
عقب
بالا