نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آهن پرست یا مدلینگ پرست ...؟!

• نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 176
  • بازدیدها 5,830
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
786
پسندها
17,084
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24

AiLiN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
7

ارسالی‌ها
2,702
پسندها
20,804
امتیازها
74,773
مدال‌ها
7
یکی از بدبختیای دخترای ما اینکه چون تو ایران زندگی میکنن اگرعکسشون دست کسی یا رو پروفایل و یا جاهای دیگه باشه باعث دردسره براشون
ارهــــ
ولی خوب من اصلا جوابشو نمی دم خودش کم کم سرد میشهــــ

امضا : AiLiN_R

D O N Y A

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
426
پسندها
6,246
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
یادمه یه رل داشتم ازش پرسیدم اگه من خواهرت باشم و دارم همچین حرفایی باهات میزنم چیکار میکنی. اون فقد یه حرف رو زد و برای همیشه تو ذهنم مونده:
-من همیشه دارم رل میزنم با دخترا و برام مهم نیست که رلم بفهمه ،اگه تو خواهرم باشی خب باش من فقد یه پیشنهاد دادم تو هم قبول کردی پس وظیفه ام نیست که بفهمم کی هستی برامم مهم نیس اون چه غلطی میکنه!!!
اون روز بلکش کردم فهمیدم که من یه احمقم که دارم برای احساسات خودم دارم خودم رو حراج میکنم الان افسوس می خورم برای اینکه زن اینده اش و خواهرش همچین ادمی تو زندگیشون هست.
واقعا که پست تر از این پسرا پیدا نمیشع

امضا : D O N Y A

D O N Y A

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
426
پسندها
6,246
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
امضا : D O N Y A

Deli_D

مدیر بازنشسته
سطح
24

ارسالی‌ها
692
پسندها
19,085
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
  • نویسنده موضوع
یادمه یه رل داشتم ازش پرسیدم اگه من خواهرت باشم و دارم همچین حرفایی باهات میزنم چیکار میکنی. اون فقد یه حرف رو زد و برای همیشه تو ذهنم مونده:
-من همیشه دارم رل میزنم با دخترا و برام مهم نیست که رلم بفهمه ،اگه تو خواهرم باشی خب باش من فقد یه پیشنهاد دادم تو هم قبول کردی پس وظیفه ام نیست که بفهمم کی هستی برامم مهم نیس اون چه غلطی میکنه!!!
اون روز بلکش کردم فهمیدم که من یه احمقم که دارم برای احساسات خودم دارم خودم رو حراج میکنم الان افسوس می خورم برای اینکه زن اینده اش و خواهرش همچین ادمی تو زندگیشون هست.
عجب ادمی

Tannaz

کاربر برتر
سطح
3

ارسالی‌ها
516
پسندها
12,076
امتیازها
35,373
مدال‌ها
2
عجب ادمايي پيدا ميشن تو رو خدا

امضا : Tannaz

**Black Knight**

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
374
پسندها
3,941
امتیازها
20,173
مدال‌ها
1
اگه بیام راستش رو بگم من چهارتا رل طولانی داشتم که دوتاشون ادم خوبی بودن و فقد برای حرف زدن و...اینا درخواست کردن و چهارمی هیچ وقت ازم عکس نخواست و همیشه یه حرف رو میزد ،

من فقد یه دوست مجازی هستم...همین

امضا : **Black Knight**

AiLiN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
7

ارسالی‌ها
2,702
پسندها
20,804
امتیازها
74,773
مدال‌ها
7
اگه بیام راستش رو بگم من چهارتا رل طولانی داشتم که دوتاشون ادم خوبی بودن و فقد برای حرف زدن و...اینا درخواست کردن و چهارمی هیچ وقت ازم عکس نخواست و همیشه یه حرف رو میزد ،

من فقد یه دوست مجازی هستم...همین
خیلی خوبه برای منم 2تاشون اینطوری بود

**Black Knight**

کاربر انجمن
سطح
2

ارسالی‌ها
374
پسندها
3,941
امتیازها
20,173
مدال‌ها
1
خیلی خوبه برای منم 2تاشون اینطوری بود
ولی انصافا اون چهارتا واقعا خوشگل بودن و اون چهارمی یه جورایی ظریف بود و خیلی خوب من دوسش داشتم حیف که رفت>-<

امضا : **Black Knight**

AiLiN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
7

ارسالی‌ها
2,702
پسندها
20,804
امتیازها
74,773
مدال‌ها
7
ولی انصافا اون چهارتا واقعا خوشگل بودن و اون چهارمی یه جورایی ظریف بود و خیلی خوب من دوسش داشتم حیف که رفت>-<
منم پنجمی رو دوست داشتم خیلی خوب بود1سال ونیم باهم بودیمــــ

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا