- ارسالیها
- 786
- پسندها
- 17,084
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 24
سرم شلوغه الان;););)الی کی بیام بر امر خیر؟
سرم شلوغه الان;););)الی کی بیام بر امر خیر؟
ارهــــیکی از بدبختیای دخترای ما اینکه چون تو ایران زندگی میکنن اگرعکسشون دست کسی یا رو پروفایل و یا جاهای دیگه باشه باعث دردسره براشون
واقعا که پست تر از این پسرا پیدا نمیشعیادمه یه رل داشتم ازش پرسیدم اگه من خواهرت باشم و دارم همچین حرفایی باهات میزنم چیکار میکنی. اون فقد یه حرف رو زد و برای همیشه تو ذهنم مونده:
-من همیشه دارم رل میزنم با دخترا و برام مهم نیست که رلم بفهمه ،اگه تو خواهرم باشی خب باش من فقد یه پیشنهاد دادم تو هم قبول کردی پس وظیفه ام نیست که بفهمم کی هستی برامم مهم نیس اون چه غلطی میکنه!!!
اون روز بلکش کردم فهمیدم که من یه احمقم که دارم برای احساسات خودم دارم خودم رو حراج میکنم الان افسوس می خورم برای اینکه زن اینده اش و خواهرش همچین ادمی تو زندگیشون هست.
سرم شلوغه الان;););)
عجب ادمییادمه یه رل داشتم ازش پرسیدم اگه من خواهرت باشم و دارم همچین حرفایی باهات میزنم چیکار میکنی. اون فقد یه حرف رو زد و برای همیشه تو ذهنم مونده:
-من همیشه دارم رل میزنم با دخترا و برام مهم نیست که رلم بفهمه ،اگه تو خواهرم باشی خب باش من فقد یه پیشنهاد دادم تو هم قبول کردی پس وظیفه ام نیست که بفهمم کی هستی برامم مهم نیس اون چه غلطی میکنه!!!
اون روز بلکش کردم فهمیدم که من یه احمقم که دارم برای احساسات خودم دارم خودم رو حراج میکنم الان افسوس می خورم برای اینکه زن اینده اش و خواهرش همچین ادمی تو زندگیشون هست.
عجب ادمايي پيدا ميشن تو رو خدایادمه یه رل داشتم ازش پرسیدم اگه من خواهرت باشم و دارم همچین حرفایی باهات میزنم چیکار میکنی. اون فقد یه حرف رو زد و برای همیشه تو ذهنم مونده:
خیلی خوبه برای منم 2تاشون اینطوری بوداگه بیام راستش رو بگم من چهارتا رل طولانی داشتم که دوتاشون ادم خوبی بودن و فقد برای حرف زدن و...اینا درخواست کردن و چهارمی هیچ وقت ازم عکس نخواست و همیشه یه حرف رو میزد ،
من فقد یه دوست مجازی هستم...همین
ولی انصافا اون چهارتا واقعا خوشگل بودن و اون چهارمی یه جورایی ظریف بود و خیلی خوب من دوسش داشتم حیف که رفت>-<خیلی خوبه برای منم 2تاشون اینطوری بود
منم پنجمی رو دوست داشتم خیلی خوب بود1سال ونیم باهم بودیمــــولی انصافا اون چهارتا واقعا خوشگل بودن و اون چهارمی یه جورایی ظریف بود و خیلی خوب من دوسش داشتم حیف که رفت>-<