ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,101 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/10/23 #12,461 MAHLA.MI گفت همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم یه شعر برای استوری میخوام؟ کلیک کنید تا باز شود... همین الان داشتم میومدم خونت نگرانت شده بودم تله پاتی داریما استوری ؟ چه سبکی؟ آخرین ویرایش 2/10/23
MAHLA.MI گفت همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم یه شعر برای استوری میخوام؟ کلیک کنید تا باز شود... همین الان داشتم میومدم خونت نگرانت شده بودم تله پاتی داریما استوری ؟ چه سبکی؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,976 امتیازها 28,173 مدالها 19 2/10/23 #12,462 mehrabeh گفت همین الان داشتم میومدم خونت نگرانت شده بودم تله پاتی داریما استوری ؟ چه سبکی؟ کلیک کنید تا باز شود... اکانتم قاطی کرد جونم کاش می شد آدمی، گاهی فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاک هایش را بتکاند اگر دلش خواست برگردد به زندگی دلش نخواست بخوابد تا ابد . . . مثل بالایی داری؟
mehrabeh گفت همین الان داشتم میومدم خونت نگرانت شده بودم تله پاتی داریما استوری ؟ چه سبکی؟ کلیک کنید تا باز شود... اکانتم قاطی کرد جونم کاش می شد آدمی، گاهی فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاک هایش را بتکاند اگر دلش خواست برگردد به زندگی دلش نخواست بخوابد تا ابد . . . مثل بالایی داری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,101 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/10/23 #12,463 MAHLA.MI گفت اکانتم قاطی کرد جونم کاش می شد آدمی، گاهی فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاک هایش را بتکاند اگر دلش خواست برگردد به زندگی دلش نخواست بخوابد تا ابد . . . مثل بالایی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... پس متن میخای مثه دکلمه یاشعر آهنگ نباشه درسته؟ فرستادم نمایت آخرین ویرایش 2/10/23
MAHLA.MI گفت اکانتم قاطی کرد جونم کاش می شد آدمی، گاهی فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاک هایش را بتکاند اگر دلش خواست برگردد به زندگی دلش نخواست بخوابد تا ابد . . . مثل بالایی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... پس متن میخای مثه دکلمه یاشعر آهنگ نباشه درسته؟ فرستادم نمایت
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,976 امتیازها 28,173 مدالها 19 2/10/23 #12,464 mehrabeh گفت پس متن میخای مثه دکلمه یاشعر آهنگ نباشه درسته؟ فرستادم نمایت کلیک کنید تا باز شود... آفرین ب تو دستت ندرده کیک درست کردی؟
mehrabeh گفت پس متن میخای مثه دکلمه یاشعر آهنگ نباشه درسته؟ فرستادم نمایت کلیک کنید تا باز شود... آفرین ب تو دستت ندرده کیک درست کردی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,101 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/10/23 #12,465 MAHLA.MI گفت آفرین ب تو دستت ندرده کیک درست کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... عاااره خیلی وقت پیش قهار بودم چن سالته؟ اهل کجایی؟ تحصیل؟ قد؟ وزن؟ رنگ چشم؟ دستپخت؟
MAHLA.MI گفت آفرین ب تو دستت ندرده کیک درست کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... عاااره خیلی وقت پیش قهار بودم چن سالته؟ اهل کجایی؟ تحصیل؟ قد؟ وزن؟ رنگ چشم؟ دستپخت؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,976 امتیازها 28,173 مدالها 19 2/10/23 #12,466 mehrabeh گفت عاااره خیلی وقت پیش قهار بودم چن سالته؟ اهل کجایی؟ تحصیل؟ قد؟ وزن؟ رنگ چشم؟ دستپخت؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی یکی بپرس جواب میدم اول سنم ۱۹ تا حالا تو چند سالته؟
mehrabeh گفت عاااره خیلی وقت پیش قهار بودم چن سالته؟ اهل کجایی؟ تحصیل؟ قد؟ وزن؟ رنگ چشم؟ دستپخت؟ کلیک کنید تا باز شود... یکی یکی بپرس جواب میدم اول سنم ۱۹ تا حالا تو چند سالته؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,101 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/10/23 #12,467 MAHLA.MI گفت یکی یکی بپرس جواب میدم اول سنم ۱۹ تا حالا تو چند سالته؟ کلیک کنید تا باز شود... حدس زدی دیگه....بیخیال بروبعدی
MAHLA.MI گفت یکی یکی بپرس جواب میدم اول سنم ۱۹ تا حالا تو چند سالته؟ کلیک کنید تا باز شود... حدس زدی دیگه....بیخیال بروبعدی
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,976 امتیازها 28,173 مدالها 19 2/10/23 #12,468 mehrabeh گفت حدس زدی دیگه....بیخیال بروبعدی کلیک کنید تا باز شود... نوچ نامردی کردی رفیق اما عب نداره من دوست داشتم که بعد چند سال سنش فهمیدم تحصیل منتظر نتایج کنکورم همیشه اول تو سلام میدی یا بقیه؟
mehrabeh گفت حدس زدی دیگه....بیخیال بروبعدی کلیک کنید تا باز شود... نوچ نامردی کردی رفیق اما عب نداره من دوست داشتم که بعد چند سال سنش فهمیدم تحصیل منتظر نتایج کنکورم همیشه اول تو سلام میدی یا بقیه؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,101 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/10/23 #12,469 MAHLA.MI گفت نوچ نامردی کردی رفیق اما عب نداره من دوست داشتم که بعد چند سال سنش فهمیدم تحصیل منتظر نتایج کنکورم همیشه اول تو سلام میدی یا بقیه؟ کلیک کنید تا باز شود... فک کنم همیشه پیش سلامم وخوش برخورد ،آغوشی هم هستم خفن سن فقط یه عدده ، الهی فکرمون بزرگ بشه. شنا دوس داری؟ آخرین ویرایش 22/10/23
MAHLA.MI گفت نوچ نامردی کردی رفیق اما عب نداره من دوست داشتم که بعد چند سال سنش فهمیدم تحصیل منتظر نتایج کنکورم همیشه اول تو سلام میدی یا بقیه؟ کلیک کنید تا باز شود... فک کنم همیشه پیش سلامم وخوش برخورد ،آغوشی هم هستم خفن سن فقط یه عدده ، الهی فکرمون بزرگ بشه. شنا دوس داری؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 608 پسندها 10,976 امتیازها 28,173 مدالها 19 2/10/23 #12,470 mehrabeh گفت فک کنم همیشه پیش سلامم وخوش برخورد ،آغوشی هم هستم خفن سن فقط یه عدده اگه بزرگ وآدم نباشی شنا دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... آخرین بار کلاس سوم رفتم اوهوم چه رنگی؟
mehrabeh گفت فک کنم همیشه پیش سلامم وخوش برخورد ،آغوشی هم هستم خفن سن فقط یه عدده اگه بزرگ وآدم نباشی شنا دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... آخرین بار کلاس سوم رفتم اوهوم چه رنگی؟