HOOYAR رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 203 پسندها 1,829 امتیازها 11,713 مدالها 8 سن 18 15/6/24 #71 یه اتاق ساده سفید بزرگ با همهی گیاهایی که دوست دارم و هر کتابی که دوست دارم یه سیستم پخش صوت داشته باشه و یه تخت کوچیک و یه پنجره بزرگ سرتاسری امضا : HOOYAR
یه اتاق ساده سفید بزرگ با همهی گیاهایی که دوست دارم و هر کتابی که دوست دارم یه سیستم پخش صوت داشته باشه و یه تخت کوچیک و یه پنجره بزرگ سرتاسری
.ZrA/BBB. هنرمند انجمن سطح 1 ارسالیها 61 پسندها 199 امتیازها 523 مدالها 2 سن 16 15/6/24 #72 یه اتاق زیرشیرونی تماما چوبی، چوب گردو.. سقفش پوشیده شده از کاغذ کهکشانی که چندتا ستاره ازش آویزونه و دیوارهاش کاغذ دیواری هایی با طرح سنگ آبی سبز یه گوشه ی اتاق کاملا کتاب و سمت دیگه پر از وسایل کار نقاشی و یه سیستم PS4 امضا : .ZrA/BBB.
یه اتاق زیرشیرونی تماما چوبی، چوب گردو.. سقفش پوشیده شده از کاغذ کهکشانی که چندتا ستاره ازش آویزونه و دیوارهاش کاغذ دیواری هایی با طرح سنگ آبی سبز یه گوشه ی اتاق کاملا کتاب و سمت دیگه پر از وسایل کار نقاشی و یه سیستم PS4
Loona ویراستار انجمن سطح 7 ارسالیها 55 پسندها 468 امتیازها 2,623 مدالها 8 سن 16 6/7/24 #73 یه اتاق زیرشیرونی که گل پیجک نصف سقف و دیوارها رو گرفته. یه میز تحریر گوشه اتاق هست و کلی پوستر و عکس و نقاشی به دیوارها چسبوندم امضا : Loona
یه اتاق زیرشیرونی که گل پیجک نصف سقف و دیوارها رو گرفته. یه میز تحریر گوشه اتاق هست و کلی پوستر و عکس و نقاشی به دیوارها چسبوندم