ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,571 مارینا آروین گفت عشق به معنای واقعیش خیلییییی کم بلدم کاری که از انجام دادنش پشیمونی کلیک کنید تا باز شود... پشیمون نیستم حتی اگه سرانجام بدی داشته چون تمام سعیمو کردم... گذشته.حال یا آینده کدوم برات جذابتره؟
مارینا آروین گفت عشق به معنای واقعیش خیلییییی کم بلدم کاری که از انجام دادنش پشیمونی کلیک کنید تا باز شود... پشیمون نیستم حتی اگه سرانجام بدی داشته چون تمام سعیمو کردم... گذشته.حال یا آینده کدوم برات جذابتره؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,944 امتیازها 12,213 مدالها 9 31/10/23 #12,572 Delaram*☆♡ گفت پشیمون نیستم حتی اگه سرانجام بدی داشته چون تمام سعیمو کردم... گذشته.حال یا آینده کدوم برات جذابتره؟ کلیک کنید تا باز شود... گذشته واقعا عالی بود ولی الان... دلت واسه ی کی تنگه الان؟ امضا : مارینا آروین
Delaram*☆♡ گفت پشیمون نیستم حتی اگه سرانجام بدی داشته چون تمام سعیمو کردم... گذشته.حال یا آینده کدوم برات جذابتره؟ کلیک کنید تا باز شود... گذشته واقعا عالی بود ولی الان... دلت واسه ی کی تنگه الان؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,573 مارینا آروین گفت گذشته واقعا عالی بود ولی الان... دلت واسه ی کی تنگه الان؟ کلیک کنید تا باز شود... یه نفر که تا ابدویکروز دلم تنگه واسش. فلفل سبز خوردی همراه غذا تو مجلس رسمی بعد بفهمی مثه چی تنده؟
مارینا آروین گفت گذشته واقعا عالی بود ولی الان... دلت واسه ی کی تنگه الان؟ کلیک کنید تا باز شود... یه نفر که تا ابدویکروز دلم تنگه واسش. فلفل سبز خوردی همراه غذا تو مجلس رسمی بعد بفهمی مثه چی تنده؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,944 امتیازها 12,213 مدالها 9 31/10/23 #12,574 Delaram*☆♡ گفت یه نفر که تا ابدویکروز دلم تنگه واسش. فلفل سبز خوردی همراه غذا تو مجلس رسمی بعد بفهمی مثه چی تنده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه حال الانتو توصیف کن امضا : مارینا آروین
Delaram*☆♡ گفت یه نفر که تا ابدویکروز دلم تنگه واسش. فلفل سبز خوردی همراه غذا تو مجلس رسمی بعد بفهمی مثه چی تنده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه حال الانتو توصیف کن
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,575 مارینا آروین گفت نه حال الانتو توصیف کن کلیک کنید تا باز شود... هندز فری توگوشم...توکه معنای عشقی به من معنا بده یار ازداریوش وشادمهر رو گوش میدم ذهنموآماده میکنم واسه نوشتن وخوندن عمیق... همین سوال؟
مارینا آروین گفت نه حال الانتو توصیف کن کلیک کنید تا باز شود... هندز فری توگوشم...توکه معنای عشقی به من معنا بده یار ازداریوش وشادمهر رو گوش میدم ذهنموآماده میکنم واسه نوشتن وخوندن عمیق... همین سوال؟
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,944 امتیازها 12,213 مدالها 9 31/10/23 #12,576 Delaram*☆♡ گفت هندز فری توگوشم...توکه معنای عشقی به من معنا بده یار ازداریوش وشادمهر رو گوش میدم ذهنموآماده میکنم واسه نوشتن وخوندن عمیق... همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم الان یه مشاوره توپ میخواد ولی کسی نیست و البته اعتمادی هم به کسی ندارم و این باعث میشه خیلی اذیت بشم و حس الانم یه حرصه آهنگ مورد علاقت؟؟ امضا : مارینا آروین
Delaram*☆♡ گفت هندز فری توگوشم...توکه معنای عشقی به من معنا بده یار ازداریوش وشادمهر رو گوش میدم ذهنموآماده میکنم واسه نوشتن وخوندن عمیق... همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم الان یه مشاوره توپ میخواد ولی کسی نیست و البته اعتمادی هم به کسی ندارم و این باعث میشه خیلی اذیت بشم و حس الانم یه حرصه آهنگ مورد علاقت؟؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,577 مارینا آروین گفت دلم الان یه مشاوره توپ میخواد ولی کسی نیست و البته اعتمادی هم به کسی ندارم و این باعث میشه خیلی اذیت بشم و حس الانم یه حرصه آهنگ مورد علاقت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... زیادن اخه،امشب مسیر سیاووش قمیشی حالمو خوب کرد چه سبک وچه خواننده ای دوس داری؟
مارینا آروین گفت دلم الان یه مشاوره توپ میخواد ولی کسی نیست و البته اعتمادی هم به کسی ندارم و این باعث میشه خیلی اذیت بشم و حس الانم یه حرصه آهنگ مورد علاقت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... زیادن اخه،امشب مسیر سیاووش قمیشی حالمو خوب کرد چه سبک وچه خواننده ای دوس داری؟
(پرواز) نو ورود سطح 5 ارسالیها 9 پسندها 569 امتیازها 2,590 مدالها 4 31/10/23 #12,578 Delaram*☆♡ گفت زیادن اخه،امشب مسیر سیاووش قمیشی حالمو خوب کرد چه سبک وچه خواننده ای دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بیشتر پاپ همه جور خواننده ای تو پلی لیستم پیدا میشه از قدیمی ها تا امروزی ها یه اخلاق بدی که از نظرت خودت داری چیه؟
Delaram*☆♡ گفت زیادن اخه،امشب مسیر سیاووش قمیشی حالمو خوب کرد چه سبک وچه خواننده ای دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بیشتر پاپ همه جور خواننده ای تو پلی لیستم پیدا میشه از قدیمی ها تا امروزی ها یه اخلاق بدی که از نظرت خودت داری چیه؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,579 (پرواز) گفت بیشتر پاپ همه جور خواننده ای تو پلی لیستم پیدا میشه از قدیمی ها تا امروزی ها یه اخلاق بدی که از نظرت خودت داری چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم میخاد توبگی باتوجه به شناختت ازم هرچند خیلی کم ومجازیه ...راحت باش،ممنونم میشم بهترین و آروم کننده ترین آدم زندگیت کیه؟
(پرواز) گفت بیشتر پاپ همه جور خواننده ای تو پلی لیستم پیدا میشه از قدیمی ها تا امروزی ها یه اخلاق بدی که از نظرت خودت داری چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دلم میخاد توبگی باتوجه به شناختت ازم هرچند خیلی کم ومجازیه ...راحت باش،ممنونم میشم بهترین و آروم کننده ترین آدم زندگیت کیه؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,580 پسندها 21,098 امتیازها 48,373 مدالها 34 31/10/23 #12,580 Hami5 گفت مادر فکر میکنی بی بی سی فارسی و اینترنشنال چقدر راست میگن؟ کلیک کنید تا باز شود... کلا هیچ شبکه داخلی وخارجی صادق نیستن راستو دروغ درهم عجین شده...باید بصیرت وذکاوت بخرج داد.... بهترین تایم شبانه روز برات کدومه؟
Hami5 گفت مادر فکر میکنی بی بی سی فارسی و اینترنشنال چقدر راست میگن؟ کلیک کنید تا باز شود... کلا هیچ شبکه داخلی وخارجی صادق نیستن راستو دروغ درهم عجین شده...باید بصیرت وذکاوت بخرج داد.... بهترین تایم شبانه روز برات کدومه؟