L.latifi❁ ناظر رمان سطح 14 ارسالیها 954 پسندها 7,080 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 3/11/23 #12,621 کو سوالتون امضا : L.latifi❁
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/11/23 #12,622 Jan.Sakht گفت کو سوالتون کلیک کنید تا باز شود... من یادم رف چرا تو ننوشتی سوال اخه؟هان ؟ سینما رفتن رو دوس داری؟خرید رفتن رستوران رفتن دوس داری؟
Jan.Sakht گفت کو سوالتون کلیک کنید تا باز شود... من یادم رف چرا تو ننوشتی سوال اخه؟هان ؟ سینما رفتن رو دوس داری؟خرید رفتن رستوران رفتن دوس داری؟
Hami5 نو ورود سطح 0 ارسالیها 12 پسندها 65 امتیازها 503 3/11/23 #12,623 Delaram*☆♡ گفت من یادم رف چرا تو ننوشتی سوال اخه؟هان ؟ سینما رفتن رو دوس داری؟خرید رفتن رستوران رفتن دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... همشو دوست دارم ولی فقط خرید آنلاینو ترجیح میدم شهر یا کشوری که بخای بهش سفرکنی امضا : Hami5
Delaram*☆♡ گفت من یادم رف چرا تو ننوشتی سوال اخه؟هان ؟ سینما رفتن رو دوس داری؟خرید رفتن رستوران رفتن دوس داری؟ کلیک کنید تا باز شود... همشو دوست دارم ولی فقط خرید آنلاینو ترجیح میدم شهر یا کشوری که بخای بهش سفرکنی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/11/23 #12,624 Hami5 گفت همشو دوست دارم ولی فقط خرید آنلاینو ترجیح میدم شهر یا کشوری که بخای بهش سفرکنی کلیک کنید تا باز شود... چن کشور روخیلی دوس دارم سفر کنم مثلا،فرانسه برج ایفل شهر هم زیاده شهرهایی که آثار تاریخی دارن مثلا ارگ بم کرمان رو ندیدم و یه غار هس تو همدان همین سوال؟
Hami5 گفت همشو دوست دارم ولی فقط خرید آنلاینو ترجیح میدم شهر یا کشوری که بخای بهش سفرکنی کلیک کنید تا باز شود... چن کشور روخیلی دوس دارم سفر کنم مثلا،فرانسه برج ایفل شهر هم زیاده شهرهایی که آثار تاریخی دارن مثلا ارگ بم کرمان رو ندیدم و یه غار هس تو همدان همین سوال؟
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,710 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/11/23 #12,625 Delaram*☆♡ گفت چن کشور روخیلی دوس دارم سفر کنم مثلا،فرانسه برج ایفل شهر هم زیاده شهرهایی که آثار تاریخی دارن مثلا ارگ بم کرمان رو ندیدم و یه غار هس تو همدان همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... کشور فرانسه و آلمان شهر هم سیستان و بلوچستان از چه چیزی میترسید؟ امضا : فلورا.
Delaram*☆♡ گفت چن کشور روخیلی دوس دارم سفر کنم مثلا،فرانسه برج ایفل شهر هم زیاده شهرهایی که آثار تاریخی دارن مثلا ارگ بم کرمان رو ندیدم و یه غار هس تو همدان همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... کشور فرانسه و آلمان شهر هم سیستان و بلوچستان از چه چیزی میترسید؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/11/23 #12,626 فلورا. گفت کشور فرانسه و آلمان شهر هم سیستان و بلوچستان از چه چیزی میترسید؟ کلیک کنید تا باز شود... فراموش کردن خدا همین سوال؟
فلورا. گفت کشور فرانسه و آلمان شهر هم سیستان و بلوچستان از چه چیزی میترسید؟ کلیک کنید تا باز شود... فراموش کردن خدا همین سوال؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,584 امتیازها 30,973 مدالها 27 4/11/23 مدیر #12,627 Delaram*☆♡ گفت فراموش کردن خدا همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... آینده و از دست دادن خانوادم آخرین جایی که رفتی کجا بوده؟ امضا : Fateme Amade
Delaram*☆♡ گفت فراموش کردن خدا همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... آینده و از دست دادن خانوادم آخرین جایی که رفتی کجا بوده؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/11/23 #12,628 Fateme Amade گفت آینده و از دست دادن خانوادم آخرین جایی که رفتی کجا بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... کشور... جائیکه ازاول تاآخرش عشق بود شهرکیش،تهران همین سوال؟
Fateme Amade گفت آینده و از دست دادن خانوادم آخرین جایی که رفتی کجا بوده؟ کلیک کنید تا باز شود... کشور... جائیکه ازاول تاآخرش عشق بود شهرکیش،تهران همین سوال؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,584 امتیازها 30,973 مدالها 27 4/11/23 مدیر #12,629 Delaram*☆♡ گفت کشور... جائیکه ازاول تاآخرش عشق بود شهرکیش،تهران همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... من زیاد مسافرت نرفتم آخرین جایی که شهر دیگه حساب میشد رفتم اندیمشک بود که اونم جفت شهرمونه بین چیز شیرین و ترش کدوم رو ترجیح میدی؟ امضا : Fateme Amade
Delaram*☆♡ گفت کشور... جائیکه ازاول تاآخرش عشق بود شهرکیش،تهران همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... من زیاد مسافرت نرفتم آخرین جایی که شهر دیگه حساب میشد رفتم اندیمشک بود که اونم جفت شهرمونه بین چیز شیرین و ترش کدوم رو ترجیح میدی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,121 امتیازها 48,373 مدالها 34 4/11/23 #12,630 Fateme Amade گفت من زیاد مسافرت نرفتم آخرین جایی که شهر دیگه حساب میشد رفتم اندیمشک بود که اونم جفت شهرمونه بین چیز شیرین و ترش کدوم رو ترجیح میدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اهل جنوبی .اینقده خونگرمی جذابیت توخونته،ابادان خوزستان،خرمشهر،اندیمشک جاشون تو قلب منه بارها ازخرمشهری که خونیین شهر بود وهنوامکانات نداره گفتمو گفتم،کسی حرفمو نمیشنوهتمام جنوب کشور،ریزگردا ...... دوتایی ولی ملس دیگه چیزیه آرزوی مهمت که اولویت داره فقط مختص خودته؟
Fateme Amade گفت من زیاد مسافرت نرفتم آخرین جایی که شهر دیگه حساب میشد رفتم اندیمشک بود که اونم جفت شهرمونه بین چیز شیرین و ترش کدوم رو ترجیح میدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اهل جنوبی .اینقده خونگرمی جذابیت توخونته،ابادان خوزستان،خرمشهر،اندیمشک جاشون تو قلب منه بارها ازخرمشهری که خونیین شهر بود وهنوامکانات نداره گفتمو گفتم،کسی حرفمو نمیشنوهتمام جنوب کشور،ریزگردا ...... دوتایی ولی ملس دیگه چیزیه آرزوی مهمت که اولویت داره فقط مختص خودته؟