MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 20/1/24 #12,721 Delaram*☆♡ گفت فیلم شکل آب(The shape of water) وپیشنهاد خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... نوک زبونمه آهان عشق ۹۱۱ باقی این آهنگ رو بلدی؟ نرو سمیه
Delaram*☆♡ گفت فیلم شکل آب(The shape of water) وپیشنهاد خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... نوک زبونمه آهان عشق ۹۱۱ باقی این آهنگ رو بلدی؟ نرو سمیه
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,116 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/1/24 #12,722 انگشت خاکی گفت نوک زبونمه آهان عشق ۹۱۱ باقی این آهنگ رو بلدی؟ نرو سمیه کلیک کنید تا باز شود... عاره... بخونم برات ــــــــــ اهنگ الان فی البداهه بگو چی گوش بده محبوبه؟
انگشت خاکی گفت نوک زبونمه آهان عشق ۹۱۱ باقی این آهنگ رو بلدی؟ نرو سمیه کلیک کنید تا باز شود... عاره... بخونم برات ــــــــــ اهنگ الان فی البداهه بگو چی گوش بده محبوبه؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 20/1/24 #12,723 Delaram*☆♡ گفت عاره... بخونم برات ــــــــــ اهنگ الان فی البداهه بگو چی گوش بده محبوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... برو بگوش کنج یه اتاق تاریک تنگم یا من دروغ خنده هام امروز چندمه؟
Delaram*☆♡ گفت عاره... بخونم برات ــــــــــ اهنگ الان فی البداهه بگو چی گوش بده محبوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... برو بگوش کنج یه اتاق تاریک تنگم یا من دروغ خنده هام امروز چندمه؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,116 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/1/24 #12,724 انگشت خاکی گفت برو بگوش کنج یه اتاق تاریک تنگم یا من دروغ خنده هام امروز چندمه؟ کلیک کنید تا باز شود... ۳۰دیماه تموم شد، برف ندیدم کدوم فصل وماه رو دوست داری؟
انگشت خاکی گفت برو بگوش کنج یه اتاق تاریک تنگم یا من دروغ خنده هام امروز چندمه؟ کلیک کنید تا باز شود... ۳۰دیماه تموم شد، برف ندیدم کدوم فصل وماه رو دوست داری؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 20/1/24 #12,725 Delaram*☆♡ گفت ۳۰دیماه تموم شد، برف ندیدم کدوم فصل وماه رو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... زمستون و مرداد پرنده ی مورد علاقه ات
Delaram*☆♡ گفت ۳۰دیماه تموم شد، برف ندیدم کدوم فصل وماه رو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... زمستون و مرداد پرنده ی مورد علاقه ات
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,116 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/1/24 #12,726 انگشت خاکی گفت زمستون و مرداد پرنده ی مورد علاقه ات کلیک کنید تا باز شود... چه تضاد جالبی سرما وگرما پرستو (اخه ازنزدیک تو باغمون دیدمش داشتمش لونه ساختنش عینهو یه معمار کوچیک باابدهانش وگل وشاخه های کوچیک خونه میسازه اوج گرفتنش عینهو یه جت جنگی واوازش صوت عجیبی داره شکلش دمش سیاه و یه لکه سفید در دل مشکی فلسفه داره واسم وخاطره نوجوونی هام) وخودت همین سوال؟
انگشت خاکی گفت زمستون و مرداد پرنده ی مورد علاقه ات کلیک کنید تا باز شود... چه تضاد جالبی سرما وگرما پرستو (اخه ازنزدیک تو باغمون دیدمش داشتمش لونه ساختنش عینهو یه معمار کوچیک باابدهانش وگل وشاخه های کوچیک خونه میسازه اوج گرفتنش عینهو یه جت جنگی واوازش صوت عجیبی داره شکلش دمش سیاه و یه لکه سفید در دل مشکی فلسفه داره واسم وخاطره نوجوونی هام) وخودت همین سوال؟
MAHLA.MI هنرمند انجمن سطح 20 ارسالیها 570 پسندها 10,835 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 20 20/1/24 #12,727 Delaram*☆♡ گفت چه تضاد جالبی سرما وگرما پرستو (اخه ازنزدیک تو باغمون دیدمش داشتمش لونه ساختنش عینهو یه معمار کوچیک باابدهانش وگل وشاخه های کوچیک خونه میسازه اوج گرفتنش عینهو یه جت جنگی واوازش صوت عجیبی داره شکلش دمش سیاه و یه لکه سفید در دل مشکی فلسفه داره واسم وخاطره نوجوونی هام) وخودت همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... عاشق سرمام اما خب مرداد به دنیا اومدم ای جون دلم شاهین یا عقاب دیوار اتاقت چه رنگیه
Delaram*☆♡ گفت چه تضاد جالبی سرما وگرما پرستو (اخه ازنزدیک تو باغمون دیدمش داشتمش لونه ساختنش عینهو یه معمار کوچیک باابدهانش وگل وشاخه های کوچیک خونه میسازه اوج گرفتنش عینهو یه جت جنگی واوازش صوت عجیبی داره شکلش دمش سیاه و یه لکه سفید در دل مشکی فلسفه داره واسم وخاطره نوجوونی هام) وخودت همین سوال؟ کلیک کنید تا باز شود... عاشق سرمام اما خب مرداد به دنیا اومدم ای جون دلم شاهین یا عقاب دیوار اتاقت چه رنگیه
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,116 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/1/24 #12,728 انگشت خاکی گفت عاشق سرمام اما خب مرداد به دنیا اومدم ای جون دلم شاهین یا عقاب دیوار اتاقت چه رنگیه کلیک کنید تا باز شود... کاغد دیواری رنگ استخوانی باطرح گل وخودت چه رنگیه اتاقت؟قاب دیوار اتاقتم بگو... آخرین ویرایش 5/2/24
انگشت خاکی گفت عاشق سرمام اما خب مرداد به دنیا اومدم ای جون دلم شاهین یا عقاب دیوار اتاقت چه رنگیه کلیک کنید تا باز شود... کاغد دیواری رنگ استخوانی باطرح گل وخودت چه رنگیه اتاقت؟قاب دیوار اتاقتم بگو...
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 9,999 امتیازها 44,673 مدالها 21 22/1/24 #12,729 Delaram*☆♡ گفت کاغد دیواری رنگ استخوانی ب گلهایی مثه قاصدک که فوت شده روهوا پخش میشه یه سایه ای از برگای ریزه نقره ای داره. محوه ولایت. وخودت چه رنگیه اتاقت؟قاب دیوار اتاقتم بگو... کلیک کنید تا باز شود... صورتیه چندتا قابعکس رو دیوار اتاقت زدی؟ امضا : .Mobina.
Delaram*☆♡ گفت کاغد دیواری رنگ استخوانی ب گلهایی مثه قاصدک که فوت شده روهوا پخش میشه یه سایه ای از برگای ریزه نقره ای داره. محوه ولایت. وخودت چه رنگیه اتاقت؟قاب دیوار اتاقتم بگو... کلیک کنید تا باز شود... صورتیه چندتا قابعکس رو دیوار اتاقت زدی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,532 پسندها 20,116 امتیازها 48,373 مدالها 34 22/1/24 #12,730 Nina♡ گفت صورتیه چندتا قابعکس رو دیوار اتاقت زدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چهار تا... اولین وسیله ای که تواتاقت برات مهمه چیه؟
Nina♡ گفت صورتیه چندتا قابعکس رو دیوار اتاقت زدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چهار تا... اولین وسیله ای که تواتاقت برات مهمه چیه؟