.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #381 چند بار عاشق شدی؟ امضا : .mahoor.
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #382 Tika گفت دوبار...داداشام و مامان بابای واقعیم تو تاحالا عاشق شدی؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ۴بار، خدا،مامانم،بابام،داداشم ادم تنها هی هستی؟ امضا : .mahoor.
Tika گفت دوبار...داداشام و مامان بابای واقعیم تو تاحالا عاشق شدی؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ۴بار، خدا،مامانم،بابام،داداشم ادم تنها هی هستی؟
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #383 Tika گفت عاره زیادی تنهام هدفت از زندگی کردن؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به ارزوهام چرا تنها یی؟ امضا : .mahoor.
Tika گفت عاره زیادی تنهام هدفت از زندگی کردن؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به ارزوهام چرا تنها یی؟
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #384 Tika گفت چون دور خودم یه حصار کشیدمو تنهاییمو دوس دارم فقط کسای میتونستن بیان توش که دیگه نیستن دوستو رفیق زیاد داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ععیی یکم بدترین ادمی ک توی انجمنه؟ امضا : .mahoor.
Tika گفت چون دور خودم یه حصار کشیدمو تنهاییمو دوس دارم فقط کسای میتونستن بیان توش که دیگه نیستن دوستو رفیق زیاد داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ععیی یکم بدترین ادمی ک توی انجمنه؟
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #385 Tika گفت زیاد باهاشون صحبت نمیکنم که بشناسمشون بهترین ادم تو انجمن؟؟!! کلیک کنید تا باز شود... همشون یه جورین.بهترین کسی نیس چجوری باید از شر یه ادم خلاص شد؟ امضا : .mahoor.
Tika گفت زیاد باهاشون صحبت نمیکنم که بشناسمشون بهترین ادم تو انجمن؟؟!! کلیک کنید تا باز شود... همشون یه جورین.بهترین کسی نیس چجوری باید از شر یه ادم خلاص شد؟
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #386 Tika گفت بستگی داره چجوری بخوای خلاصش کنی.. از روزمین محوش کنی یا از زندگیت بره بیرون؟؟ کلیک کنید تا باز شود... از زندگیم بره بیرون توضیح بده امضا : .mahoor.
Tika گفت بستگی داره چجوری بخوای خلاصش کنی.. از روزمین محوش کنی یا از زندگیت بره بیرون؟؟ کلیک کنید تا باز شود... از زندگیم بره بیرون توضیح بده
.mahoor. رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 108 پسندها 5,568 امتیازها 24,673 مدالها 1 2/9/18 #387 Tika گفت رک بهش بگو خیلی ساده...بگو ازوجودت تو زندگیم خسته شدم دیگه نمیخوام باشی...به خاطرت اذیت میشم...اصلا به ناراحت شدنشم فکر نکن وقتی میخوای بره نباید برات مهم باشه که ناراحت میشه یا نه!!! کیو میخوای از زندگیت بیرون کنی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دیگه دیگه ینی میتونم بگم؟ امضا : .mahoor.
Tika گفت رک بهش بگو خیلی ساده...بگو ازوجودت تو زندگیم خسته شدم دیگه نمیخوام باشی...به خاطرت اذیت میشم...اصلا به ناراحت شدنشم فکر نکن وقتی میخوای بره نباید برات مهم باشه که ناراحت میشه یا نه!!! کیو میخوای از زندگیت بیرون کنی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دیگه دیگه ینی میتونم بگم؟
wakeup کاربر ارشد سطح 7 ارسالیها 3,628 پسندها 12,914 امتیازها 54,873 مدالها 8 3/9/18 نویسنده موضوع #388 Tika گفت ببین باید با ملایمت باهاش حرف بزنی منظورم قربون صدقش بری نیستا لحنت اروم باشه نه طلبکاراگه حضوریه قیافتو جدی بگیر پسرا لشن کافیه یه ذره شوخی کنی میزننش به خنده بحثو جمع میکنن...اگه چت باشه هم که در کمال احترام حرفاتو واسش بنویس بعدم بلاکش کن کلیک کنید تا باز شود... تا حالا شده از یه پسر به حدی متنفر باشی که قیافشو ببینی حالت تهوع بهت دست بده؟ امضا : wakeup
Tika گفت ببین باید با ملایمت باهاش حرف بزنی منظورم قربون صدقش بری نیستا لحنت اروم باشه نه طلبکاراگه حضوریه قیافتو جدی بگیر پسرا لشن کافیه یه ذره شوخی کنی میزننش به خنده بحثو جمع میکنن...اگه چت باشه هم که در کمال احترام حرفاتو واسش بنویس بعدم بلاکش کن کلیک کنید تا باز شود... تا حالا شده از یه پسر به حدی متنفر باشی که قیافشو ببینی حالت تهوع بهت دست بده؟
YGNeae کاربر خبره سطح 40 ارسالیها 5,997 پسندها 41,959 امتیازها 0 مدالها 31 3/9/18 #389 اره چه فردی خیلی زود روت تاثیر میذاره ؟ امضا : YGNeae
wakeup کاربر ارشد سطح 7 ارسالیها 3,628 پسندها 12,914 امتیازها 54,873 مدالها 8 3/9/18 نویسنده موضوع #390 Yegane گفت اره چه فردی خیلی زود روت تاثیر میذاره ؟ کلیک کنید تا باز شود... کسایی که دوسشون دارم مخصوصا رفیقام تا حالا رفیقت بهت خنجر زده؟ امضا : wakeup
Yegane گفت اره چه فردی خیلی زود روت تاثیر میذاره ؟ کلیک کنید تا باز شود... کسایی که دوسشون دارم مخصوصا رفیقام تا حالا رفیقت بهت خنجر زده؟