ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,669 پسندها 21,740 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 28/9/23 #12,431 MAHLA.MI گفت از بلندی فرتی افتادن، بله یه جوک بگو کلیک کنید تا باز شود... حالم خرابه ،هیچ جوکی یادم نی یه جمله فی البداهه بگو
MAHLA.MI گفت از بلندی فرتی افتادن، بله یه جوک بگو کلیک کنید تا باز شود... حالم خرابه ،هیچ جوکی یادم نی یه جمله فی البداهه بگو
MAHLA.MI عکاس انجمن کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 17/1/21 ارسالیها 611 پسندها 11,097 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 21 سطح 20 28/9/23 #12,432 mehrabeh گفت حالم خرابه ،هیچ جوکی یادم نی یه جمله فی البداهه بگو کلیک کنید تا باز شود... یه کم دیگه صبر کن جوک بفرما؟
mehrabeh گفت حالم خرابه ،هیچ جوکی یادم نی یه جمله فی البداهه بگو کلیک کنید تا باز شود... یه کم دیگه صبر کن جوک بفرما؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,669 پسندها 21,740 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 29/9/23 #12,433 MAHLA.MI گفت یه کم دیگه صبر کن جوک بفرما؟ کلیک کنید تا باز شود... واسه تاپیک همینجاس ولی خیلی بامزسحالا جمله فی البداهه رو تقدیم نما*☆♡ آخرین ویرایش 22/10/23
MAHLA.MI گفت یه کم دیگه صبر کن جوک بفرما؟ کلیک کنید تا باز شود... واسه تاپیک همینجاس ولی خیلی بامزسحالا جمله فی البداهه رو تقدیم نما*☆♡
MAHLA.MI عکاس انجمن کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 17/1/21 ارسالیها 611 پسندها 11,097 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 21 سطح 20 30/9/23 #12,434 mehrabeh گفت واسه تاپیک همینجاس ولی خیلی بامزسحالا جمله فیالبداهه رو تقدیم نما*☆♡مشاهده فایلپیوست 643354 کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم رفیق {دل نبند} وقتی یه نفر اذیتت میکنه, باید چه کار کرد
mehrabeh گفت واسه تاپیک همینجاس ولی خیلی بامزسحالا جمله فیالبداهه رو تقدیم نما*☆♡مشاهده فایلپیوست 643354 کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم رفیق {دل نبند} وقتی یه نفر اذیتت میکنه, باید چه کار کرد
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,669 پسندها 21,740 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 1/10/23 #12,435 MAHLA.MI گفت دمت گرم رفیق {دل نبند} وقتی یه نفر اذیتت میکنه, باید چه کار کرد کلیک کنید تا باز شود... (دل نبند)توصيه طلاييه...ولی کاره دله ،هرکار دلش میخاد میکنه افسار زدنش سخته فاصلتو باهاش زیاد کن ،،،بازم ادامه داد کلا کات کن. اگه یکسری کارای مثبت رو دوس داری بشدت ،ولی نباید انجامش بدی بخاطر اینکه ممنوعس واست چجوری ذهنتو پاک میکنی تا کلا بی خیالش بشی؟
MAHLA.MI گفت دمت گرم رفیق {دل نبند} وقتی یه نفر اذیتت میکنه, باید چه کار کرد کلیک کنید تا باز شود... (دل نبند)توصيه طلاييه...ولی کاره دله ،هرکار دلش میخاد میکنه افسار زدنش سخته فاصلتو باهاش زیاد کن ،،،بازم ادامه داد کلا کات کن. اگه یکسری کارای مثبت رو دوس داری بشدت ،ولی نباید انجامش بدی بخاطر اینکه ممنوعس واست چجوری ذهنتو پاک میکنی تا کلا بی خیالش بشی؟
MAHLA.MI عکاس انجمن کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 17/1/21 ارسالیها 611 پسندها 11,097 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 21 سطح 20 1/10/23 #12,436 mehrabeh گفت اگه یکسری کارای مثبت رو دوس داری بشدت ،ولی نباید انجامش بدی بخاطر اینکه ممنوعس واست کلیک کنید تا باز شود... واقعا، mehrabeh گفت چجوری ذهنتو پاک میکنی تا کلا بی خیالش بشی؟ کلیک کنید تا باز شود... بهش فکر نمی کنم اولش سخته همش قاط میزنم ولی حواسمو پرت میکنم کم کم خالی میشه مغزم دلت میگیره چ میکنی؟
mehrabeh گفت اگه یکسری کارای مثبت رو دوس داری بشدت ،ولی نباید انجامش بدی بخاطر اینکه ممنوعس واست کلیک کنید تا باز شود... واقعا، mehrabeh گفت چجوری ذهنتو پاک میکنی تا کلا بی خیالش بشی؟ کلیک کنید تا باز شود... بهش فکر نمی کنم اولش سخته همش قاط میزنم ولی حواسمو پرت میکنم کم کم خالی میشه مغزم دلت میگیره چ میکنی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,669 پسندها 21,740 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 1/10/23 #12,437 MAHLA.MI گفت واقعا، بهش فکر نمی کنم اولش سخته همش قاط میزنم ولی حواسمو پرت میکنم کم کم خالی میشه مغزم دلت میگیره چ میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بستگی به درجه دلگرفته داره گاهی فقط گریه میکنم بتونم نفس بکشم گاهی حرف زدن بایه کسی که محرمه دلمه خیلی آرومم میکنه بعضی وقتا موسیقی خوندن نوشتن... اگه بدجور ،ناجوانمردانه خوردت کرده باشن اونم پیشه خیلیا چجوری ردش میکنی؟
MAHLA.MI گفت واقعا، بهش فکر نمی کنم اولش سخته همش قاط میزنم ولی حواسمو پرت میکنم کم کم خالی میشه مغزم دلت میگیره چ میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بستگی به درجه دلگرفته داره گاهی فقط گریه میکنم بتونم نفس بکشم گاهی حرف زدن بایه کسی که محرمه دلمه خیلی آرومم میکنه بعضی وقتا موسیقی خوندن نوشتن... اگه بدجور ،ناجوانمردانه خوردت کرده باشن اونم پیشه خیلیا چجوری ردش میکنی؟
MAHLA.MI عکاس انجمن کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 17/1/21 ارسالیها 611 پسندها 11,097 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 21 سطح 20 1/10/23 #12,438 mehrabeh گفت بستگی به درجه دلگرفته داره گاهی فقط گریه میکنم بتونم نفس بکشم گاهی حرف زدن بایه کسی که محرمه دلمه خیلی آرومم میکنه بعضی وقتا موسیقی خوندن نوشتن... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا از کی ام دلت بگیره شرطه mehrabeh گفت اگه بدجور ،ناجوانمردانه خوردت کرده باشن اونم پیشه خیلیا چجوری ردش میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم با یه لبخند و چشمایی که یه دنیا اشک داره رها میکنم میرم و مشکلم در خفا حل میکنم نمیخوام بیش از این آزار ببینم دوست داری بری کویر و شب هاش بگردی و تخت بخوابی؟
mehrabeh گفت بستگی به درجه دلگرفته داره گاهی فقط گریه میکنم بتونم نفس بکشم گاهی حرف زدن بایه کسی که محرمه دلمه خیلی آرومم میکنه بعضی وقتا موسیقی خوندن نوشتن... کلیک کنید تا باز شود... دقیقا از کی ام دلت بگیره شرطه mehrabeh گفت اگه بدجور ،ناجوانمردانه خوردت کرده باشن اونم پیشه خیلیا چجوری ردش میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم با یه لبخند و چشمایی که یه دنیا اشک داره رها میکنم میرم و مشکلم در خفا حل میکنم نمیخوام بیش از این آزار ببینم دوست داری بری کویر و شب هاش بگردی و تخت بخوابی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 1/9/23 ارسالیها 2,669 پسندها 21,740 امتیازها 48,373 مدالها 35 سطح 31 1/10/23 #12,439 MAHLA.MI گفت دقیقا از کی ام دلت بگیره شرطه فکر کنم با یه لبخند و چشمایی که یه دنیا اشک داره رها میکنم میرم و مشکلم در خفا حل میکنم نمیخوام بیش از این آزار ببینم دوست داری بری کویر و شب هاش بگردی و تخت بخوابی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی زیاد نگاه به ستاره ها ،هوای پاک وسکوت محشره غلت زدن توشنا....واوو دوست داری یه شب بخوابی صبح بلند شی یه کوهی باشی ازانرژی که خیلی وقته دلت برات تنگ شده؟
MAHLA.MI گفت دقیقا از کی ام دلت بگیره شرطه فکر کنم با یه لبخند و چشمایی که یه دنیا اشک داره رها میکنم میرم و مشکلم در خفا حل میکنم نمیخوام بیش از این آزار ببینم دوست داری بری کویر و شب هاش بگردی و تخت بخوابی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی زیاد نگاه به ستاره ها ،هوای پاک وسکوت محشره غلت زدن توشنا....واوو دوست داری یه شب بخوابی صبح بلند شی یه کوهی باشی ازانرژی که خیلی وقته دلت برات تنگ شده؟
MAHLA.MI عکاس انجمن کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 17/1/21 ارسالیها 611 پسندها 11,097 امتیازها 28,173 مدالها 19 سن 21 سطح 20 1/10/23 #12,440 mehrabeh گفت خیلی زیاد نگاه به ستاره ها ،هوای پاک وسکوت محشره غلت زدن توشنا....واوو کلیک کنید تا باز شود... گل گفتی mehrabeh گفت دوست داری یه شب بخوابی صبح بلند شی یه کوهی باشی ازانرژی که خیلی وقته دلت برات تنگ شده؟ کلیک کنید تا باز شود... میدونی بعد هر انرژی زیاد پنچری نصیبم میشه یِر به یِر میشه اما عیب نداره دلم میخواد امتحانش کنم، تنگشده. یه آهنگ میخوام؟ غمگین فاز دپ
mehrabeh گفت خیلی زیاد نگاه به ستاره ها ،هوای پاک وسکوت محشره غلت زدن توشنا....واوو کلیک کنید تا باز شود... گل گفتی mehrabeh گفت دوست داری یه شب بخوابی صبح بلند شی یه کوهی باشی ازانرژی که خیلی وقته دلت برات تنگ شده؟ کلیک کنید تا باز شود... میدونی بعد هر انرژی زیاد پنچری نصیبم میشه یِر به یِر میشه اما عیب نداره دلم میخواد امتحانش کنم، تنگشده. یه آهنگ میخوام؟ غمگین فاز دپ