Parinaz_ask کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 456 پسندها 12,393 امتیازها 32,573 مدالها 16 29/1/19 #191 Yegane گفت You and I, we're like fireworks and symphonies exploding in the sky کلیک کنید تا باز شود... یه روزی یه جایی بین این همه تنهایی یکی منو عاشق خودش کرد #مآکآن_بآند امضا : Parinaz_ask
Yegane گفت You and I, we're like fireworks and symphonies exploding in the sky کلیک کنید تا باز شود... یه روزی یه جایی بین این همه تنهایی یکی منو عاشق خودش کرد #مآکآن_بآند
mastoor رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 105 پسندها 3,238 امتیازها 16,203 مدالها 2 29/1/19 #192 parinaz.85 گفت پیشم بخند که آرومم میکنی خشکی بشم تو بارونم میکنی. کلیک کنید تا باز شود... یکی تظاهر میکنه عاشقه یکی ادعا میگه احساس من به تو نداره انتها
parinaz.85 گفت پیشم بخند که آرومم میکنی خشکی بشم تو بارونم میکنی. کلیک کنید تا باز شود... یکی تظاهر میکنه عاشقه یکی ادعا میگه احساس من به تو نداره انتها
Parinaz_ask کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 456 پسندها 12,393 امتیازها 32,573 مدالها 16 29/1/19 #193 mastoor گفت یکی تظاهر میکنه عاشقه یکی ادعا میگه احساس من به تو نداره انتها کلیک کنید تا باز شود... آسون که نیست دلکندن از چشمای تو آروم بایست حس کنم اون دستای تو امضا : Parinaz_ask
mastoor گفت یکی تظاهر میکنه عاشقه یکی ادعا میگه احساس من به تو نداره انتها کلیک کنید تا باز شود... آسون که نیست دلکندن از چشمای تو آروم بایست حس کنم اون دستای تو
mastoor رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 105 پسندها 3,238 امتیازها 16,203 مدالها 2 29/1/19 #194 parinaz.85 گفت آسون که نیست دلکندن از چشمای تو آروم بایست حس کنم اون دستای تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی میخندی مثل رویایی کاش خودت میدیدی که چقدر زیبایی
parinaz.85 گفت آسون که نیست دلکندن از چشمای تو آروم بایست حس کنم اون دستای تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی میخندی مثل رویایی کاش خودت میدیدی که چقدر زیبایی
Parinaz_ask کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 456 پسندها 12,393 امتیازها 32,573 مدالها 16 29/1/19 #195 mastoor گفت وقتی میخندی مثل رویایی کاش خودت میدیدی که چقدر زیبایی کلیک کنید تا باز شود... یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن امضا : Parinaz_ask
mastoor گفت وقتی میخندی مثل رویایی کاش خودت میدیدی که چقدر زیبایی کلیک کنید تا باز شود... یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,218 امتیازها 35,373 مدالها 18 29/1/19 #196 parinaz.85 گفت یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن کلیک کنید تا باز شود... نرو خالی نکن دست منو این منه وابسته نرو بسه دیگه بسه نبودت قلبمو شکسته امضا : Moon._.star
parinaz.85 گفت یه لحظه نگام کن دل بده به این دیوونه ی خسته صدام کن کلیک کنید تا باز شود... نرو خالی نکن دست منو این منه وابسته نرو بسه دیگه بسه نبودت قلبمو شکسته
Parinaz_ask کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 456 پسندها 12,393 امتیازها 32,573 مدالها 16 29/1/19 #197 action.or.love گفت نرو خالی نکن دست منو این منه وابسته نرو بسه دیگه بسه نبودت قلبمو شکسته کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو امضا : Parinaz_ask
action.or.love گفت نرو خالی نکن دست منو این منه وابسته نرو بسه دیگه بسه نبودت قلبمو شکسته کلیک کنید تا باز شود... هربار این درو محکم نبند نرو این چشمای ترو نکن تو بدترو
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 998 پسندها 45,890 امتیازها 61,573 مدالها 27 16/3/19 #198 و میری چه بیکاری آهای عالیجناب عشق فرشته ی عذاب عشق حریفه تو نمیشه این قلبه بی صاحاب عشق منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی عشق امضا : °.ELENA.°
و میری چه بیکاری آهای عالیجناب عشق فرشته ی عذاب عشق حریفه تو نمیشه این قلبه بی صاحاب عشق منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی عشق
فاطم مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 6,888 پسندها 45,857 امتیازها 96,873 مدالها 28 16/3/19 #199 WhyEleNã گفت و میری چه بیکاری آهای عالیجناب عشق فرشته ی عذاب عشق حریفه تو نمیشه این قلبه بی صاحاب عشق منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی عشق کلیک کنید تا باز شود... قلب من رو مرز آرامشی که گاهی دست میکشی از اون حسی که داری تظاهر از باران امضا : فاطم
WhyEleNã گفت و میری چه بیکاری آهای عالیجناب عشق فرشته ی عذاب عشق حریفه تو نمیشه این قلبه بی صاحاب عشق منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی عشق کلیک کنید تا باز شود... قلب من رو مرز آرامشی که گاهی دست میکشی از اون حسی که داری تظاهر از باران
elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #200 بمیرم برات چرا خیس شده اینقد چشات