elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #201 فاطمه شاعری گفت قلب من رو مرز آرامشی که گاهی دست میکشی از اون حسی که داری تظاهر از باران کلیک کنید تا باز شود... نمیذارم دیگه داغون بشی گلم دیگه توی آرامشی
فاطمه شاعری گفت قلب من رو مرز آرامشی که گاهی دست میکشی از اون حسی که داری تظاهر از باران کلیک کنید تا باز شود... نمیذارم دیگه داغون بشی گلم دیگه توی آرامشی
elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #202 kiaWna.a گفت رفتی و این حالی ک دادی ب دلم عالیه معین زد کلیک کنید تا باز شود... دل دیوونه ام همین ولی که داغونه دیگه پیش تو میمونه جا داره واست هنوز
kiaWna.a گفت رفتی و این حالی ک دادی ب دلم عالیه معین زد کلیک کنید تا باز شود... دل دیوونه ام همین ولی که داغونه دیگه پیش تو میمونه جا داره واست هنوز
elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #203 SAJJAD KHOSRAVI گفت تو شب تاریک زیر قرص ماه جفت چشاش یه مژده داد باید برم حتی خب نگا نکنم به پشت راه #تیجای #رابطهی_محکم کلیک کنید تا باز شود... همه حواست جا مونده پیشم من به کم از تو راضی نمیشم
SAJJAD KHOSRAVI گفت تو شب تاریک زیر قرص ماه جفت چشاش یه مژده داد باید برم حتی خب نگا نکنم به پشت راه #تیجای #رابطهی_محکم کلیک کنید تا باز شود... همه حواست جا مونده پیشم من به کم از تو راضی نمیشم
سامیار زاهد نویسنده ادبیات سطح 5 ارسالیها 1,133 پسندها 50,842 امتیازها 61,573 مدالها 4 16/3/19 #204 elahe.an گفت همه حواست جا مونده پیشم من به کم از تو راضی نمیشم کلیک کنید تا باز شود... میرم- من اصل همین الان میرم میرم- برنمیگردم دیگَم امضا : سامیار زاهد
elahe.an گفت همه حواست جا مونده پیشم من به کم از تو راضی نمیشم کلیک کنید تا باز شود... میرم- من اصل همین الان میرم میرم- برنمیگردم دیگَم
elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #205 م samiar7 گفت میرم- من اصل همین الان میرم میرم- برنمیگردم دیگَم کلیک کنید تا باز شود... مثل من وقتی برات میمیرم تو فقط لب تر کن بگو خوشبختی
م samiar7 گفت میرم- من اصل همین الان میرم میرم- برنمیگردم دیگَم کلیک کنید تا باز شود... مثل من وقتی برات میمیرم تو فقط لب تر کن بگو خوشبختی
سامیار زاهد نویسنده ادبیات سطح 5 ارسالیها 1,133 پسندها 50,842 امتیازها 61,573 مدالها 4 16/3/19 #206 elahe.an گفت م مثل من وقتی برات میمیرم تو فقط ل**ب تر کن بگو خوشبختی کلیک کنید تا باز شود... یه خواهش ،یه کم این م**س.ت روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : سامیار زاهد
elahe.an گفت م مثل من وقتی برات میمیرم تو فقط ل**ب تر کن بگو خوشبختی کلیک کنید تا باز شود... یه خواهش ،یه کم این م**س.ت روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 998 پسندها 45,890 امتیازها 61,573 مدالها 27 16/3/19 #207 samiar7 گفت یه خواهش ،یه کم این نوشیدنی روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش کلیک کنید تا باز شود... شقایق بوی تو مهتاب روی تو از من مگه دیوانه تر هست چشم آهوی تو کمون ابروی تو پریشون موی تو از تو مگه زیباتر هم هست تو یه افسون گری از من نگذری نری تو قصه ها تو از اون بهتری دل من فرش زیر پات زیر قدمات من و تو مهدی احمدوند امضا : °.ELENA.°
samiar7 گفت یه خواهش ،یه کم این نوشیدنی روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش کلیک کنید تا باز شود... شقایق بوی تو مهتاب روی تو از من مگه دیوانه تر هست چشم آهوی تو کمون ابروی تو پریشون موی تو از تو مگه زیباتر هم هست تو یه افسون گری از من نگذری نری تو قصه ها تو از اون بهتری دل من فرش زیر پات زیر قدمات من و تو مهدی احمدوند
elahe.an رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 93 پسندها 1,138 امتیازها 6,353 16/3/19 #208 samiar7 گفت یه خواهش ،یه کم این نوشیدنی روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش کلیک کنید تا باز شود... شاید آروم بشی روی سینه ام اگه بارون بشی
samiar7 گفت یه خواهش ،یه کم این نوشیدنی روانی و رو بخواهش بخواهش این منه داغون و بده پرو بال بش بسازش-یه خواهش کلیک کنید تا باز شود... شاید آروم بشی روی سینه ام اگه بارون بشی
سامیار زاهد نویسنده ادبیات سطح 5 ارسالیها 1,133 پسندها 50,842 امتیازها 61,573 مدالها 4 16/3/19 #209 WhyEleNã گفت شقایق بوی تو مهتاب روی تو از من مگه دیوانه تر هست چشم آهوی تو کمون ابروی تو پریشون موی تو از تو مگه زیباتر هم هست تو یه افسون گری از من نگذری نری تو قصه ها تو از اون بهتری دل من فرش زیر پات زیر قدمات من و تو مهدی احمدوند کلیک کنید تا باز شود... تو داری به چی فک میکنی جواب منو میدی یا نه بگو تو هم هر جا رفتی تصویر منو دیدی یا نه...! امضا : سامیار زاهد
WhyEleNã گفت شقایق بوی تو مهتاب روی تو از من مگه دیوانه تر هست چشم آهوی تو کمون ابروی تو پریشون موی تو از تو مگه زیباتر هم هست تو یه افسون گری از من نگذری نری تو قصه ها تو از اون بهتری دل من فرش زیر پات زیر قدمات من و تو مهدی احمدوند کلیک کنید تا باز شود... تو داری به چی فک میکنی جواب منو میدی یا نه بگو تو هم هر جا رفتی تصویر منو دیدی یا نه...!
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 998 پسندها 45,890 امتیازها 61,573 مدالها 27 16/3/19 #210 samiar7 گفت تو داری به چی فک میکنی جواب منو میدی یا نه بگو تو هم هر جا رفتی تصویر منو دیدی یا نه...! کلیک کنید تا باز شود... همه رفتن یه روزی… تو هم، با من غریبه شو! من همونی ام که پای تو، زندگیشو جا گذاشت و رفت من همونی ام که به خاطرت، روی دلش پا گذاشت و رفت من همونی ام که واسه تو، زندگیمم می دادم نمی دونم کجـــایی… فقط بِرس به دادم! تو مقصر بودی! گذاشتی جدامون کنن از هم… آهنگ پروفم: ) امضا : °.ELENA.°
samiar7 گفت تو داری به چی فک میکنی جواب منو میدی یا نه بگو تو هم هر جا رفتی تصویر منو دیدی یا نه...! کلیک کنید تا باز شود... همه رفتن یه روزی… تو هم، با من غریبه شو! من همونی ام که پای تو، زندگیشو جا گذاشت و رفت من همونی ام که به خاطرت، روی دلش پا گذاشت و رفت من همونی ام که واسه تو، زندگیمم می دادم نمی دونم کجـــایی… فقط بِرس به دادم! تو مقصر بودی! گذاشتی جدامون کنن از هم… آهنگ پروفم: )