می تونی از رفتارش و وقتی که برات می زاره متوجه بشی دوستت داره یا نه اگه سراغتو نمی گیره ناراحتیت براش مهم نیست ودوستاشو به تو ترجیح می ده پس دوستت نداره پس سعی کن اونم برات مهم نباشهنمیخادم میخامش منو میخاد ولی یجوری نمیخاد چیکار کنم؟
برنامه ریزی کن تا وقت پیدا کنی یا یک روز در هفته رو بیخیال وقت پرت شو و مختص رمانت بذارمی تونی از رفتارش و وقتی که برات می زاره متوجه بشی دوستت داره یا نه اگه سراغتو نمی گیره ناراحتیت براش مهم نیست ودوستاشو به تو ترجیح می ده پس دوستت نداره پس سعی کن اونم برات مهم نباشه
دلم می خواد رمان جدیدمو بنویسم ولی وقت ندارم
یکم صبر کن این نشونه اینو هنوز نباید بنویسیمی تونی از رفتارش و وقتی که برات می زاره متوجه بشی دوستت داره یا نه اگه سراغتو نمی گیره ناراحتیت براش مهم نیست ودوستاشو به تو ترجیح می ده پس دوستت نداره پس سعی کن اونم برات مهم نباشه
دلم می خواد رمان جدیدمو بنویسم ولی وقت ندارم
بخوابوقت ندارم پروژه ی دانشگاهمو تکمیل کنم چیکار کنم بیوفتم؟:give_up:
فراموشــیبخواب
کنده شی از رفیقای دورت و چی میتونه کاری کنه به زندگی قدیمیت برگردی وقتی خاطرات بیخ گلوت رو چسبیدن
سخته وقتی با چند نفری ک خوش بودی و بااون اکیپ همه رو فراموش میکری حالا مجبوری خود اونارو فراموشکنی ـفراموشــی
دلتو بزن بهـ دریا
اگهـ بخوام بتونم بخوابم چیکارکنمـ ؟
رفتن به کلاسای ورزشی که بهش علاقه داریسخته وقتی با چند نفری ک خوش بودی و بااون اکیپ همه رو فراموش میکری حالا مجبوری خود اونارو فراموشکنی ـ
دوماهه دارم سعی میکنم هنوز به نتیجه ای نرسیدم ــ
نارنگی بخور
ماست بخور
موقع خواب شیر داغ بخور
ی اهنگ ملایم بزار و به روزایی خوبی ک درانتظارته فکر کن
با همه اینا اگ خوابت نگرفت منتظر باش تا خواب بیاد تو رو ببره به زور نمیشه
راه حل فراز از روزمرگی؟