سلام وقتتون بخیر
توی گفته های قبلی که مطالعه کردم، بخشی از سود فروش به نویسنده تعلق میگیره. اگه نویسنده سود خودش رو نخواهد چطور؟؟
رمان رایگان منتشر میشه؟؟
هعی به خاطر یه سری ایرادیی مثل اسمش نو نیست ایده اش جدید نیست تگ برتر نگرفت اگه این جوری بخوایم حمایت کنیم خوب لابد این همه رمان به اسم عشق داریم نباید چاپ میشدن
هعی به خاطر یه سری ایرادیی مثل اسمش نو نیست ایده اش جدید نیست تگ برتر نگرفت اگه این جوری بخوایم حمایت کنیم خوب لابد این همه رمان به اسم عشق داریم نباید چاپ میشدن
تیم تگ دهی و تیم منتقدان انجمن همیشه در تلاشن تا با نقدهای درست و عادلانه قلم نویسنده رو به سمت هر چه بهتر شدن پیش ببرن
ناامید نشید و ایرادهایی که گرفته شده رو برطرف کنید
دوباره درخواست تگ بدید
ان شا الله که مشکل مرتفع خواهد شد
تیم تگ دهی و تیم منتقدان انجمن همیشه در تلاشن تا با نقدهای درست و عادلانه قلم نویسنده رو به سمت هر چه بهتر شدن پیش ببرن
ناامید نشید و ایرادهایی که گرفته شده رو برطرف کنید
دوباره درخواست تگ بدید
ان شا الله که مشکل مرتفع خواهد شد
یک سوال دیگه هم دارم اینکه وقتی شروع به نوشتن یک داستان میکنیم چه اقداماتی رو باید انجام بدیم؟ اگه میشه تمام مراحل و جزئیات نوشتن یک داستان رو بهم بگید ممنون
سلام عزیزم...من رمان خودم رو تو ی پست تو وبلاگم گذاشتم.ی پست ۲۰ خطه البته من تازه واردم..رمانمو خیلی وقته نوشتم من ادرسمو بفرستم کافیه یا همین جا باید تایپ کنم؟ممنون میشم اگه سریع جواب بدید