- تاریخ ثبتنام
- 19/9/18
- ارسالیها
- 23
- پسندها
- 2,318
- امتیازها
- 13,073
قبول دارمحتم این کارو میکنم ولی یادتون باشه اگر برخی چیزها رو بزگ نکنیم و عاقلانه فکرکنیم مکلی هم درخانواده پیش نمیاد خو
اثلا میرم تغییر رشته میدم انسانی میخونم برم رشته حقوق
قبول دارمحتم این کارو میکنم ولی یادتون باشه اگر برخی چیزها رو بزگ نکنیم و عاقلانه فکرکنیم مکلی هم درخانواده پیش نمیاد خو
وا چرا؟!:/قبول دارم
اثلا میرم تغییر رشته میدم انسانی میخونم برم رشته حقوق
مثلا اینکه مرد نمیتونه بچه به دنیا بیارهمیشه اون جا که حقوق مرد پایمال شده رو برام بازکنید ؟؟؟

....یا اینکه بمونه خونه بشور و بساب و بپز و بچه داری کن 

خخخخخخخخخخ موافقممثلا اینکه مرد نمیتونه بچه به دنیا بیاره....یا اینکه بمونه خونه بشور و بساب و بپز و بچه داری کن
![]()
ببینم چه حقوقی یو خانوما دارن چه حقوقیو اقایون البته پسر عمه هام همه وکیل بیکارن منم روشون خخخخخخخخخوا چرا؟!:/
عزیزم زن این پول رو برای برطرف کردن نیاز های مرد میگیره که کاملا حقشه حتی اگه روانی ترین آدم روی زمین باشه ...نمیخواستم کامل و واضح اشاره کنم اما مجبور شدم ...شما که با توجه به قوانین دین اسلام جواب میدین به این هم توجه داشته باشیدولی بخوام یه مثال کوچیکشو بزنم مهریه وقتی که مرد بخواد زنو طلاق بده خب خیلی زوره که زنه داره مرده رو دیوونه میکنه بعد مرده برای اینکه از شر زن راحت شه باید پول بده:/
من اینو قبول ندارم تنها چیزی که توی این موضوع به نظرم اشتباس حق طلاقه که با مرده البته یه مدت میگفتن باید زنم رضایت بده که نمیدونم به کجا رسید:/عزیزم زن این پول رو برای برطرف کردن نیاز های مرد میگیره که کاملا حقشه ...نمیخواستم کامل و واضح اشاره کنم اما مجبور شدم