نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

شما بودین این کارو میکردین چرا؟؟؟!

• نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 439
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
سلام خوبین دوستان ؟
خب این چیزی که من نوشتم عاشقونه هستش و درباره یکی از افراد توی جامعه می‌باشد شما الان وظیفه دارین که بگین اگر جای این فرد بودین این کار رو میکردین یا نه!!!
.
.
.
.
.
دختری به یه پسری علاقه مند میشه و اون پسر به اون دختر علاقه مند میشه این دختر متوجه میشه که خواهرش یه حسی به اون پسر داره دختر این قصه یه دروغی به خواهرش میگه تا اون پسر رو فراموش کنه اما بعد چند مدت عذاب وجدان میگیره...و یه نقشه ای می‌کشه که الکی بگه خواهرم اسم منو به شما داده بوده و... که این نقشه اینه:وقتی اون پسر رو میبینه حتما پیش دختره میاد و اگر گفت خوبی و .... بگه که من شمارو نمی شناسم حتما خواهرم میشناستتون پس باهاش اگر میخواید حرف بزنید اونجاست ... خلاصه اون پسر هم باورش می‌کنه و می‌ره پیش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : mrywm

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
سلام خوبین دوستان ؟
خب این چیزی که من نوشتم عاشقونه هستش و درباره یکی از افراد توی جامعه می‌باشد شما الان وظیفه دارین که بگین اگر جای این فرد بودین این کار رو میکردیم. یا نه!!!
.
.
.
.
.
دختری به یه پسری علاقه مند میشه و اون پسر به اون دختر علاقه مند میشه این دختر متوجه میشه که خواهرش یه حسی به اون پسر داره دختر این قصه یه دروغی به خواهرش میگه و بعد چند مدت عذاب وجدان میگیره...و یه نقشه ای می‌کشه که الکی بگه خواهرم اسم منو به شما داده بوده و... که این نقشه اینه:وقتی اون پسر رو میبینه حتما پیش دختره میاد و اگر گفت خوبی و .... بگه که من شمارو نمی شناسم حتما خواهرم میشناستتون پس باهاش اگر میخواید حرف بزنید اونجاست ... خلاصه اون پسر هم باورش می‌کنه...

امضا : Lindaw

اشک سرخ

هنرمند انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
786
پسندها
17,084
امتیازها
44,373
مدال‌ها
24
نمیدونم باید توی موقعیتش قرار بگیرم تا بفهمم

Saniazahra110

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
957
امتیازها
6,833
نمیدونم

امضا : Saniazahra110

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
ای درد نگیرین خب فرض کنید جای اونید فقط بگین کار خوبی کرده !!یانه!!!چرا؟؟؟شما اگر جای اون بودین این کارو میکردین؟؟

Lindaw

کاربر فعال
سطح
7

ارسالی‌ها
1,207
پسندها
8,153
امتیازها
31,973
مدال‌ها
8
ای درد نگیرین خب فرض کنید جای اونید فقط بگین کار خوبی کرده !!یانه!!!چرا؟؟؟شما اگر جای اون بودین این کارو میکردین؟؟
عذاب وجدان داری؟!

امضا : Lindaw

AmirAdabi❆

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
462
پسندها
12,245
امتیازها
31,973
مدال‌ها
19
سلام خوبین دوستان ؟
خب این چیزی که من نوشتم عاشقونه هستش و درباره یکی از افراد توی جامعه می‌باشد شما الان وظیفه دارین که بگین اگر جای این فرد بودین این کار رو میکردیم. یا نه!!!
.
.
.
.
.
دختری به یه پسری علاقه مند میشه و اون پسر به اون دختر علاقه مند میشه این دختر متوجه میشه که خواهرش یه حسی به اون پسر داره دختر این قصه یه دروغی به خواهرش میگه و بعد چند مدت عذاب وجدان میگیره...و یه نقشه ای می‌کشه که الکی بگه خواهرم اسم منو به شما داده بوده و... که این نقشه اینه:وقتی اون پسر رو میبینه حتما پیش دختره میاد و اگر گفت خوبی و .... بگه که من شمارو نمی شناسم حتما خواهرم میشناستتون پس باهاش اگر میخواید حرف بزنید اونجاست ... خلاصه اون پسر هم باورش می‌کنه...

Saniazahra110

رفیق جدید انجمن
سطح
0

ارسالی‌ها
45
پسندها
957
امتیازها
6,833
کار خوبی کردھ چون بھ خواھرش خ**یا*نت نکردھ و فداکاری کردھ

امضا : Saniazahra110

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
  • نویسنده موضوع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا