ムℓɨ_ρσtter رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 80 پسندها 4,504 امتیازها 21,133 مدالها 1 1/12/18 نویسنده موضوع محروم #31 Niloo_j گفت خدارو شکر حالتون خوب شده دیگه این تایپیک و بر دارید کلیک کنید تا باز شود... ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ امضا : ムℓɨ_ρσtter
Niloo_j گفت خدارو شکر حالتون خوب شده دیگه این تایپیک و بر دارید کلیک کنید تا باز شود... ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,727 پسندها 33,252 امتیازها 66,873 مدالها 32 1/12/18 #32 عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... سقف نریزه @_@ امضا : فاطمه عبدالهی
عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... سقف نریزه @_@
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 1/12/18 #33 عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... تو خدای جذابیتی عایا؟؟ من داداش کوچیکشما:smug: امضا : ــDish Dinــ
عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... تو خدای جذابیتی عایا؟؟ من داداش کوچیکشما:smug:
ムℓɨ_ρσtter رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 80 پسندها 4,504 امتیازها 21,133 مدالها 1 1/12/18 نویسنده موضوع محروم #34 J0ker گفت تو خدای جذابیتی عایا؟؟ من داداش کوچیکشما:smug: کلیک کنید تا باز شود... جااانم خخخ امضا : ムℓɨ_ρσtter
Niloo.j نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 5,063 پسندها 70,100 امتیازها 80,673 مدالها 34 1/12/18 #35 عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... خخ امضا : Niloo.j
عـــݪــے گفت ااا تازه دارم احساس میکنم مورد توجهم برو خونتون تازه فهمیدم بجز خدای جذابیت خدای محبوبتم هستم نوموخام خخخ کلیک کنید تا باز شود... خخ
Niloo.j نویسنده ادبیات سطح 44 ارسالیها 5,063 پسندها 70,100 امتیازها 80,673 مدالها 34 1/12/18 #36 Niloo_j گفت خخ کلیک کنید تا باز شود... والا خدا تونو شکر کنید من الان یه تایپیک بزنم یه نفرم نمیاد چه برسه آنقدر انرژی هم بده امضا : Niloo.j
Niloo_j گفت خخ کلیک کنید تا باز شود... والا خدا تونو شکر کنید من الان یه تایپیک بزنم یه نفرم نمیاد چه برسه آنقدر انرژی هم بده
Faezeh.H نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,392 پسندها 19,541 امتیازها 42,073 مدالها 21 1/12/18 #37 هرکسی توی زندگی یه دلخوشی داره یا کیو داره که باعث دلخوشیشه به اون دلخوشی فکر کن حالت بهتر می شه : ) امضا : Faezeh.H
..•Mαηiα•.. کاربر نیمه فعال سطح 4 ارسالیها 129 پسندها 1,668 امتیازها 15,073 مدالها 3 1/12/18 #38 داداشم...بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که برای چن لحظه حواستو پرت کنی...میگی چجوری؟ برو چن تا جک بخون...یا اصن برو بایه منبع انرژی حرف بزن...مثلا دوستت
داداشم...بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که برای چن لحظه حواستو پرت کنی...میگی چجوری؟ برو چن تا جک بخون...یا اصن برو بایه منبع انرژی حرف بزن...مثلا دوستت
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 1/12/18 #39 عـــݪــے گفت سلام : ( دلم یجوریه... هرکی به نوبه ی خودش یه دلداری بده بهم : ( مرسی کلیک کنید تا باز شود... به قول پروفت اين نيز بگذرد زندگي رو سخت نگير ولي جلوي مشكلات محكم باش و خودت رو نباز با ادمايي معاشرت كن كه بهت انرژي مثبت بدن و افكار منفي رو از خودت دور كن امضا : Lindaw
عـــݪــے گفت سلام : ( دلم یجوریه... هرکی به نوبه ی خودش یه دلداری بده بهم : ( مرسی کلیک کنید تا باز شود... به قول پروفت اين نيز بگذرد زندگي رو سخت نگير ولي جلوي مشكلات محكم باش و خودت رو نباز با ادمايي معاشرت كن كه بهت انرژي مثبت بدن و افكار منفي رو از خودت دور كن
Yαѕ نو ورود سطح 0 ارسالیها 13 پسندها 347 امتیازها 1,853 سن 30 1/12/18 #40 اگر در سختی هستی، بدان که روشنی... زندگی کن، حتی اگر بهترینهایت را از دست دادی چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر برای میسازد... امضا : Yαѕ
اگر در سختی هستی، بدان که روشنی... زندگی کن، حتی اگر بهترینهایت را از دست دادی چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر برای میسازد...