- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
کوفته پالاک غذای سنتی شمال هند است که تهیه آن شامل دو مرحله میشود: تهیه کوفته و تهیه آب کوفته که میتوانید آموزش گام به گام آن را در این مطلب مشاهده کنید. کوفته اسفناج را با انواع نانهای هندی مثل پاراتا، چپتی و ... میتوانید میل کنید.
مواد لازم برای کوفته:
۲ پیمانه اسفناج خردشده
۴ قاشق غذاخوری آرد نخود
نصف پیمانه پنیر رنده شده
۱ عدد فلفل چیلی خردشده
یک چهارم قاشق غذاخوری دانه زیره
پودر هل به مقدار دلخواه
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای آب کوفته:
نصف قاشق چایخوری دانه زیره
یک عدد پیاز متوسط خردشده
۲ حبه سیر خردشده
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
۵ - ۶ عدد بادام هندی
۲ عدد یا سه چهارم پیمانه گوجه خردشده
یک و نیم قاشق چایخوری پودر زیره-گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز...
مواد لازم برای کوفته:
۲ پیمانه اسفناج خردشده
۴ قاشق غذاخوری آرد نخود
نصف پیمانه پنیر رنده شده
۱ عدد فلفل چیلی خردشده
یک چهارم قاشق غذاخوری دانه زیره
پودر هل به مقدار دلخواه
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
نمک به مقدار کافی
مواد لازم برای آب کوفته:
نصف قاشق چایخوری دانه زیره
یک عدد پیاز متوسط خردشده
۲ حبه سیر خردشده
نصف قاشق چایخوری زنجبیل
۵ - ۶ عدد بادام هندی
۲ عدد یا سه چهارم پیمانه گوجه خردشده
یک و نیم قاشق چایخوری پودر زیره-گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.