فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #521 آماده باش هموطنان در معرض سیل امضا : فاطمه عبدالهی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #522 نقش بازی کردن این پسره تو عصر جدید انقدر باور کرده بودم که فکر کردم شفا پیدا کرد امضا : فاطمه عبدالهی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #523 یه روز رفتم گزینش,هرچی سوال دینی پرسیدن بلد نبودم طرف عصبانی شدگفت:بابا فاتحه که بلدی بخونی؟ گفتم:بعله ما همیشه 5شنبه ها میریم سر مزار طرف گفت :خدارو شکر بخون با صدای یواش گفتم : پسپسپسپس..... خدا بیامرزش باور کنین یارو هنوز دنبالمه... امضا : فاطمه عبدالهی
یه روز رفتم گزینش,هرچی سوال دینی پرسیدن بلد نبودم طرف عصبانی شدگفت:بابا فاتحه که بلدی بخونی؟ گفتم:بعله ما همیشه 5شنبه ها میریم سر مزار طرف گفت :خدارو شکر بخون با صدای یواش گفتم : پسپسپسپس..... خدا بیامرزش باور کنین یارو هنوز دنبالمه...
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #524 تو فیلمهای سینمایی بازیگر زن موهاش پیداس ولی تو سریال تلویزیونی باید حجابش کامل باشه تو سینما بهش محرم میشیم؟ تو سینماها فیلترشکن نصبه؟ احتمالش هست ما بازیگرو از تلویزیون بکشیم تو اتاقمون؟ سینما به مردم اعتماد داره صداوسیما نداره؟ آخرین ویرایش توسط مدیر 20/6/20 امضا : فاطمه عبدالهی
تو فیلمهای سینمایی بازیگر زن موهاش پیداس ولی تو سریال تلویزیونی باید حجابش کامل باشه تو سینما بهش محرم میشیم؟ تو سینماها فیلترشکن نصبه؟ احتمالش هست ما بازیگرو از تلویزیون بکشیم تو اتاقمون؟ سینما به مردم اعتماد داره صداوسیما نداره؟
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #525 هميشه برام سوال بوده وقتي تير هوايي زده ميشه گلوله چي ميشه؟ يعني ميره بالا بعدش چي ميشه؟ قاعدتا وقتي برميگرده پايين بايد تو سر يكي بخوره ديگه امضا : فاطمه عبدالهی
هميشه برام سوال بوده وقتي تير هوايي زده ميشه گلوله چي ميشه؟ يعني ميره بالا بعدش چي ميشه؟ قاعدتا وقتي برميگرده پايين بايد تو سر يكي بخوره ديگه
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #526 انقدر که پسرا تو گوشیشون عسلم دارن زنبورا تو کندوشون ندارن امضا : فاطمه عبدالهی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #527 تو دانشگاه نشسته بوديم پاى كامپيوتر كه منابع تحقيقمونو پيدا كنيم! يه دختری از راه رسيده ميگه: چرا جوجوليش نميكنين؟ ميگم: چيكارش نميكنيم؟! ميگه: جوجولى...! از جوجولى دات سُم... ينى مخم هنگ تا خودش اومد پاى كامپيوتر تايپ كرد" Google. com" من هنوزم بستريم و حمله عصبى ديگه شوخى كه نيست، کامپیوترم سوخت از خنده.. امضا : فاطمه عبدالهی
تو دانشگاه نشسته بوديم پاى كامپيوتر كه منابع تحقيقمونو پيدا كنيم! يه دختری از راه رسيده ميگه: چرا جوجوليش نميكنين؟ ميگم: چيكارش نميكنيم؟! ميگه: جوجولى...! از جوجولى دات سُم... ينى مخم هنگ تا خودش اومد پاى كامپيوتر تايپ كرد" Google. com" من هنوزم بستريم و حمله عصبى ديگه شوخى كه نيست، کامپیوترم سوخت از خنده..
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #528 فکر کن مهمون بیاد پسورد وای فایتو بگیره پسته های آجیل رو بخوره! بچشون دست کثیفشو بماله به مبل! عیدی هم بگیره تازه ناهار هم بمونه موقع ناهار نوشابه رو بریزن رو فرش... خدایی حضرت ایوب هم بود فحش ناموسی میداد! ایرانیا خیلی صبورن وجدانا امضا : فاطمه عبدالهی
فکر کن مهمون بیاد پسورد وای فایتو بگیره پسته های آجیل رو بخوره! بچشون دست کثیفشو بماله به مبل! عیدی هم بگیره تازه ناهار هم بمونه موقع ناهار نوشابه رو بریزن رو فرش... خدایی حضرت ایوب هم بود فحش ناموسی میداد! ایرانیا خیلی صبورن وجدانا
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #529 اگه با پورشه بری به خانوما متلک بندازی میشی پسر با نمک!!!!! اما همون متلک و با پراید بری بندازی میشی بی شعور ایکبیری میمون عوضی خر نفهم الاغ زشت گاو بی شخصیت اگه با موتور بری که فحشا ناموسی میده جاش نیست بگم!! امضا : فاطمه عبدالهی
اگه با پورشه بری به خانوما متلک بندازی میشی پسر با نمک!!!!! اما همون متلک و با پراید بری بندازی میشی بی شعور ایکبیری میمون عوضی خر نفهم الاغ زشت گاو بی شخصیت اگه با موتور بری که فحشا ناموسی میده جاش نیست بگم!!
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 31/3/19 #530 دستشویی پارک بودم یکی در زد.. گفت: سلام خوبی؟ من با خجالت گفتم: خوبم مرسی! گفت: چیکار میکنی؟ گفتم: آدم اینجا چیکار میکنه؟ گفت: میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم: هنوز کار دارم! گفت: بهت زنگ میزنم الان یه اسکلی هس تو دستشویی داره جواب منو میده!! آفتابه که غش کرد شلنگ آبم باز بود از دستم در رفته داره بندری میرقصه..!! امضا : فاطمه عبدالهی
دستشویی پارک بودم یکی در زد.. گفت: سلام خوبی؟ من با خجالت گفتم: خوبم مرسی! گفت: چیکار میکنی؟ گفتم: آدم اینجا چیکار میکنه؟ گفت: میتونم الان بیام اونجا؟ عصبی شدم گفتم: هنوز کار دارم! گفت: بهت زنگ میزنم الان یه اسکلی هس تو دستشویی داره جواب منو میده!! آفتابه که غش کرد شلنگ آبم باز بود از دستم در رفته داره بندری میرقصه..!!