فال شب یلدا

غذا بورک مارچوبه؛دست پیچ های شکم پر

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 148
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
مارچوبه: 4 عدد
خمیر هزارلا: به مقدار لازم
ژامبون: 2 ورقه
پنیر پارمزان: 2 ورقه
میخک: 2 عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
مارچوبه ها را حدود 2 الی 3 دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد 400 درجه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا