- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ بوده که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد، که درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود و با شهد مخصوص باقلوا آماده به سرو می شود. مواد میانی باقلوا مطابق منطقه ای که در آن تهیه می شود، ممکن است متفاوت باشد
مواد مورد نیاز:
کره آب شده: ۲۲۰ گرم
شکر: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل: ½ قاشق چای خوری
آرد چهار و نیم الی پنج پیمانه
هل: ۲ قاشق چای خوری پودر
پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری
گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (هم بزنید تا پف کند)
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد
آب: ۱ و نیم پیمانه
شکر: ۱ و...
مواد مورد نیاز:
کره آب شده: ۲۲۰ گرم
شکر: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
پودر وانیل: ½ قاشق چای خوری
آرد چهار و نیم الی پنج پیمانه
هل: ۲ قاشق چای خوری پودر
پودر دارچین: ۲ قاشق چای خوری
گردو خرد شده: ۱ و نیم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (هم بزنید تا پف کند)
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد ترکیب شده با ۱ قاشق چای خوری آب سرد
آب: ۱ و نیم پیمانه
شکر: ۱ و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.