نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

معماهای جذاب

• نویسنده موضوع tasnim
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 863
  • کاربران تگ شده هیچ

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
  • نویسنده موضوع
- شوهر کردن دختر پادشاه
moama3.jpg

دختر پادشاهي از پدر خود ميخواهد، كه او را تنها به كسي شوهر دهد كه بتواند به پرسشهاي منظوم او پاسخ گويد، بزرگان و اميرزادگان، همه از پاسخ گفتن درمي مانند و سرخود رادر اين راه برباد ميدهند. تا آنكه دلاك كچلي در پاسخگويي به پرسشهاي دختر پادشاه توفيق حاصل مي كند. پرسشهاي آن دختر چنين بود:
من اگر آهوي شده به كوهها بگريزم، چه مي كني؟ 2- من اگر مشتي دانه شده، برزمين ريختم، چه مي كني؟ 3- من اگر گُلي شده بر كوهها رُستم، چه مي كني؟ 4- من اگرسيبي شده به درون صندوقي رفتم، چه مي كني؟ پاسخ آن دلاك كچل چه بود؟

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
  • نویسنده موضوع
خويشاوندي
moama3.jpg
دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند. يعني اولي دايي دومي و خواهر زاده اوست، دومي نيز دائي اولي و خواهرزاده وي مي باشد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
  • نویسنده موضوع
جهانگردي
moama3.jpg

جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
  • نویسنده موضوع
زندان
moama3.jpg

زنداني داراي دو در است، يكي در آزادي و ديگري دَرِ اعدام. اين زندان داراي دو زندانبان است كه يكي از آنها راستگو و ديگري دروغگوست. خودِ زندانبانان همديگر را به خوبي مي شناسند. در اين زندان مردي محبوس است كه نمي داند كداميك از زندانبانان راستگو، و كداميك دروغگو است؟ به او اجازه مي دهند، از هر يك از زندانبانان كه دلش مي خواهد سؤالي بكند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادي كدام است تا از آن خارج شود. پرسشي كه او بايد بكند تا به آزادي او بينجامد چيست؟

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
- شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی ، شصت درجه است و طرف دیگر ۳۰ درجه است . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به کدام سمت پرت می شود ؟
خروس تخم میزاره؟:/

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول ۶ نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم ۳ نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
اگه فرض کنم خودم رانندم ،پس میشه سن خودم..22

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، ۳ تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟
در شرف پروازند هنوز نپریدن که،پس همون پنج تا

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
یک آقایی تو بالاترین طبقه ساختمانی بلند زندگی میکنه.
برا اینکه هر روز بره سر کارش سوار آسانسور میشه تا به پایین برسه.اما عصر که از سر کارش بر یمگرده فقط میتونه نصف طبقات رو با آسانسور بره بالا !!!!! بقیه رو با پله میره .... مگر روز های بارونی که همه رو با آسانسور میتونه بره بالا.. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون قدش کوتاه دستش نمیرسه دکمه رو بزنه ،روزای بارونیم فک کنم با چترش دکمه رو میزنه.

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
یک شب طوفانی یک پدر و پسر سوار ماشین بودن که یهو تصادف می کنن.پدره سرش میخوره به شیشه و بیهوش میشه...(کمربند نبسته بود..)پسرش فوری میرسونتش بیمارستان و میگه:
"یک دکتر بیاد!حال پدرم خیلی بده!"
همون موقع به دکتر خبر میدن و اونم خودشو زود میرسونه اونجا.دکتر تا پشمش به پسره می افته میگه:ا !!!!!! اینکه پسره منه!!!!!
چطور ممکنه؟
اون دکتر زن بوده و مادرش.

عقب
بالا