متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه کیک داکواز

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 160
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.
مواد لازم برای خمیر کیک داکواز :
سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ 4 عدد
تخم مرغ یا 140 گرم
شکر (داخل سفیده): 40 گرم
پودر بادام: 100 گرم
پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): 60 گرم
پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم
مواد لازم برای کرم کارامل:
کره شکر: 40 گرم
آب: یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر
خامه: 60 میلی لیتر
کره: 80 گرم
لیکور قهوه Kahlúa (بجای آن می توان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد): یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک داکواز:
قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
71
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
189
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
196
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
215
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
128
عقب
بالا