- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
یک نوع کیک و دسر است که پودر بادام و شکر برای تهیهٔ خمیر آن بکار برده می شود. کیک داکواز از چند لایه تشکیل شده و معمولاً گرد است.
مواد لازم برای خمیر کیک داکواز :
سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ 4 عدد
تخم مرغ یا 140 گرم
شکر (داخل سفیده): 40 گرم
پودر بادام: 100 گرم
پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): 60 گرم
پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم
مواد لازم برای کرم کارامل:
کره شکر: 40 گرم
آب: یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر
خامه: 60 میلی لیتر
کره: 80 گرم
لیکور قهوه Kahlúa (بجای آن می توان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد): یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک داکواز:
قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار...
مواد لازم برای خمیر کیک داکواز :
سفیده تخم مرغ: سفیدهٔ 4 عدد
تخم مرغ یا 140 گرم
شکر (داخل سفیده): 40 گرم
پودر بادام: 100 گرم
پودر قند یا شکر (داخل پودر بادام): 60 گرم
پودر قند و شکر (برای روی خمیر): به میزان لازم
مواد لازم برای کرم کارامل:
کره شکر: 40 گرم
آب: یک قاشق غذاخوری یا 15 میلی لیتر
خامه: 60 میلی لیتر
کره: 80 گرم
لیکور قهوه Kahlúa (بجای آن می توان پودرنسکافه بکار برد و در آبجوش حل کرد): یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک داکواز:
قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.