متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه ی 13 نوع شیرینی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 566
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. حالا وقت آن است که هنر خودتان را به رخ مهمانهایتان بکشید و البته در هزینهها هم صرفهجویی کنید.

[IMG]


طرز تهیه 13 نوع شیرینی عید
عید و شیرینی هایش! انگار که نصف لذت تعطیلات عید و نو شدن سال و به تبع آن نو شدن زندگی در شیرینی شیرینی هایش نهفته. آنقدر که هر کسی با خودش بگوید چه باکی از یکی دو کیلو اضافه وزن عیدانه! بعد از عید دوباره قصه زندگی و بدو بدوهایش از سر گرفته می شود و چربی ها هم ناخودآگاه می روند رد کار خودشان!

شیرینی اگر هیچوقت هم مهمان خانههای شما نباشد حداقل در روزهای نوروز پای ثابت سفره پذیراییتان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
شیرینی برنجی

مواد لازم برای 4 نفر:
پودر قند:120گرم
کره:150گرم
آرد برنج:375 گرم
تخم مرغ:2عدد
گلاب:کمی
زعفران:در صورت دلخواه
خلال پسته:برای تزیین

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای 10 دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود حال تخم مرغ ها رادانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنیدو سپس گلاب را کم کم ریخته تا خمیر شود.حال خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای 4 ساعت در دمای آشپز خانه استراحت دهید حال از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید حال با یک ماسوره ساده روی آن را طرح انداخته ویک پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر چیده وسینی را در فر 180 درجه برای 10 دقیقه قرار دهید تا دور شیرینیها فقط طلایی شود.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
سوهان مشبک یا توری
مواد لازم:


گردو ریز خردشده:70گرم
شکر: یک دوم پیمانه
کره:یک سوم پیمانه
خامه:2 قاشق سوپ خوری
آرد سفید:یک سوم پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید.

کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود 2 قاشق سوپ خوری )

سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد برای مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینیها خشک و طلایی شود.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
شیرینی ابریشمی

مواد لازم:
روغن یا کره:250 گرم
تخم مرغ:2عدد
پودرشکر:300گرم
هل:2 قاشق سوپ خوری
آردبرنج:400گرم
شیر یا گلاب:کمی
آرد نخودچی:250 گرم
پودر کاکائو:2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:

ابتدا روغن یا کره نرم شده را باپودر شکر میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود.

حال تخم مرغ ها را اضافه نمایید. سپس آردبرنج را افزوده و آرد نخودچی را اضافه نمایید تا مایه خمیر شود. حال کم کم گلاب و یا شیر را ریخته تا خمیر نرمی بدست آید.خمیر را دو قسمت کرده و یک قسمت ساده و یک قسمت را پودر کاکائو اضافه نمایید تا خمیر شکلاتی شود.

فر را با حرارت 200 درجه گرم نمایید.حال خمیر ها را جداگانه روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را کمی پسته نیمکوب شده ریخته و یک لایه کیسه نایلون روی خمیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
کوکیز قلبی ژله‌ای

مواد اولیه: کره:180گرم
آرد:330گرم
بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
شکر:130گرم
دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوه ای:50گرم
نمک:یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ:1عدد
مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم
طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.

حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانت خمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
شیرینی بادامی فرانسوی

مواد لازم: کره:200گرم
آرد:250گرم
پودر بادام:125گرم
زرده:1عدد
پودر قند:150گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
کنجد برای تزیین
تخم مرغ:1عدد
طرز تهیه:

ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای 4 ساعت استراحت دهید .

حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بتهجقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلممو از تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید. حال سینی را در فر 180 درجه برای 10تا20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
شیرینی پسته

مواد لازم: پودر قند:100گرم
کره نرم شده:120گرم
زرده:2عدد
آرد:250گرم
پودر پسته:100گرم
رنگ سبز:1قطره



طرز تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زردهها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.

حال رنگ مجاز و آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.

نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیدهاید و در فر قرار دادهاید نباید به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
شیرینی عسلی

مواد لازم:آرد برنج: 1پیمانه
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده: 50گرم
پودر گردو: یک دوم پیمانه
زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
عسل: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کمکم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.
این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
سوهان عسلی
عسل:60گرم
روغن مایع:60گرم
آب:30گرم
شکر:125گرم
خلال بادام: 125گرم
زعفران خشک:1 قاشق چایخوری

سوهان عسلی:
شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.
 

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
سوهان کنجدی
مواد لازم سوهان کنجد

کنجد:40گرم
شکر: 120گرم
کره: 1 قاشق سوپ خوری
زعفران: 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سوهان کنجدی:
برای سوهان کنجدی ابتدا شکر را کارامل کرده بدون آنکه در آن قاشقی فرو کنید و ظرف را بچر خانید تا کارامل نسوزد. حال کنجد را ریخته و 2 دقیقه زمان دهید تا شل شود. حال کره را ریخته و زعفران خشک را. مواد را از حرارت برداشته و کف سینی فر چرب شده با قاشق و با فاصله بریزید و بعد از سفت شدن از سینی جدا کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا