- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,830
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #11
شیرینی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: 150گرم
پودرشکر: 150گرم
پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و میزنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.
سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.
روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن میکنیم.
داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و میگذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود...
مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: 150گرم
پودرشکر: 150گرم
پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و میزنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.
سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.
روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن میکنیم.
داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و میگذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.