- تاریخ ثبتنام
 - 23/6/18
 
- ارسالیها
 - 6,095
 
- پسندها
 - 43,743
 
- امتیازها
 - 92,373
 
- مدالها
 - 40
 
- سن
 - 22
 
سطح 
                
    
    
    40
 - نویسنده موضوع
 - #11
 
شیرینی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: 150گرم
پودرشکر: 150گرم
پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و میزنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.
سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.
روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن میکنیم.
داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و میگذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود...
مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: 150گرم
پودرشکر: 150گرم
پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و میزنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.
سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.
روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن میکنیم.
داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و میگذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.