نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی طرز تهیه ی 13 نوع شیرینی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 585
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,807
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #11
شیرینی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی
روغن: 150گرم
پودرشکر: 150گرم
پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری


روش تهیه:

ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه میزنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و میزنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.

سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.

روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن میکنیم.

داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار میدهیم.

بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و میگذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,807
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #12
باقلوای قزوین
مواد لازم:

آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری زرده:1 عدد آرد:به میزان لازم

مواد میانی :
قند بادام 180 گرم پودر پسته 350 گرم پودر زعفران 4 قاشق پودر هل 2 قاشق

شربت :

گلاب 1 پیمانه شکر 1 پیمانه

روش تهیه :

1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود.

2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1 قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط میکنیم به طوری که حالت پودر باشد .

3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف میکنیم.قسمت سوم قند بادام را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,807
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #13
شیرینی کرکی

مواد لازم:
پودرقند:200گرم
آرد برنج:175کرم
پودربادام:100گرم
سفیده:1عدد
پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
روغن جامد:250گرم
آردنخودچی:75گرم
آرد سفید:250گرم
پودر پسته:100گرم
زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری

روش تهیه:

ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده میگذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینیها را با قلممو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,807
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #14
باقلوای برشی بادام

مواد لازم

تخم مرغ: 4عدد

نمک: 1 پنس

روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی

آرد به میزان لازم

شیرولرم:2پیمانه

مواد لازم شربت

شکر: یک لیوان
گلاب :یکدوم لیوان
آب : 1لیوان
مواد میانی
پودرقند:300گرم
پودر بادام:200گرم
پودرفندق:100گرم
پودر هل:2 قاشق سوپ خوری

روش تهیه شربت:

برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.

خمیر شربت :

شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا