ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 28/1/19 #11 Mr.Shahin گفت تولدت مبارک نفس;) کلیک کنید تا باز شود... ممنونم زندگیــ : ) امضا : ــDish Dinــ
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 29/1/19 #12 Elena گفت همنااام جونم تولدت مبارک عزیزمم انشالله به تمام ارزوهای خوبت برسی هر چند سال که دوست داری زنده باشی عزیزم دلم ❤ کلیک کنید تا باز شود... ممنااااااان همنام ژان:D .::のaɨsყ::. گفت همین ک همناممون گف و بهترینا رو برات میخوام دخمل مامان دورت بگردم ک فندق مامانی:love_struck::love_struck::love_struck::big_hug::big_hug: کلیک کنید تا باز شود... مرسی ننهههههههه:big_hug::D امضا : ــDish Dinــ
Elena گفت همنااام جونم تولدت مبارک عزیزمم انشالله به تمام ارزوهای خوبت برسی هر چند سال که دوست داری زنده باشی عزیزم دلم ❤ کلیک کنید تا باز شود... ممنااااااان همنام ژان:D .::のaɨsყ::. گفت همین ک همناممون گف و بهترینا رو برات میخوام دخمل مامان دورت بگردم ک فندق مامانی:love_struck::love_struck::love_struck::big_hug::big_hug: کلیک کنید تا باز شود... مرسی ننهههههههه:big_hug::D
kimia_Rh رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 94 پسندها 2,249 امتیازها 13,713 مدالها 8 29/1/19 نویسنده موضوع #13 J0ker گفت عوضی بز اشکمو درآوردی... مرسی...مرسی کیمی...مرسی بهی...و مرسی داداش خودم...دوستون دارم گوسپندا =) دفه ی دیگه اشکمو دراری پودرت میکنم عنتر :| بازم مرسی.... نمیتونین درک کنین چقد برام ارزش داشت... خعلی :D خعلی ارزش داشت.... مرده شور ریختتونو ببرن که انقد عآشقتونم... =) تقریبا یه سال... از آشناییمون یه سال گذشت.. چ زود گذشت :| در هر حال...گذشت... فقط..مرسی...با تمام وجود و معده و لوزالمعده و غدد های لنفاویام، ممنون:D کلیک کنید تا باز شود... شاید باورت نشه الن همیشه دلم میخواست یه بار یه چیز اشک درار بنویسم._. منم خیلی دوست دارم سکین: )❤❤ امضا : kimia_Rh
J0ker گفت عوضی بز اشکمو درآوردی... مرسی...مرسی کیمی...مرسی بهی...و مرسی داداش خودم...دوستون دارم گوسپندا =) دفه ی دیگه اشکمو دراری پودرت میکنم عنتر :| بازم مرسی.... نمیتونین درک کنین چقد برام ارزش داشت... خعلی :D خعلی ارزش داشت.... مرده شور ریختتونو ببرن که انقد عآشقتونم... =) تقریبا یه سال... از آشناییمون یه سال گذشت.. چ زود گذشت :| در هر حال...گذشت... فقط..مرسی...با تمام وجود و معده و لوزالمعده و غدد های لنفاویام، ممنون:D کلیک کنید تا باز شود... شاید باورت نشه الن همیشه دلم میخواست یه بار یه چیز اشک درار بنویسم._. منم خیلی دوست دارم سکین: )❤❤
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 29/1/19 #14 Mehrasa.8 گفت مبارک کلیک کنید تا باز شود... مچکر:D Oo NaRJeS oO گفت تولدت مبارک ؛) کلیک کنید تا باز شود... مرسی مرسی:day_dreaming: امضا : ــDish Dinــ
Mehrasa.8 گفت مبارک کلیک کنید تا باز شود... مچکر:D Oo NaRJeS oO گفت تولدت مبارک ؛) کلیک کنید تا باز شود... مرسی مرسی:day_dreaming:
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 998 پسندها 45,890 امتیازها 61,573 مدالها 27 29/1/19 #15 J0ker گفت ممنااااااان همنام ژان:D مرسی ننهههههههه:big_hug::D کلیک کنید تا باز شود... چ النا تو النایی شد:straight_face: فدات دخملی :partyym: امضا : °.ELENA.°
J0ker گفت ممنااااااان همنام ژان:D مرسی ننهههههههه:big_hug::D کلیک کنید تا باز شود... چ النا تو النایی شد:straight_face: فدات دخملی :partyym:
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 29/1/19 #16 kimia_Rh گفت شاید باورت نشه الن همیشه دلم میخواست یه بار یه چیز اشک درار بنویسم._. منم خیلی دوست دارم سکین: )❤❤ کلیک کنید تا باز شود... به آرزوت رسیدی عنکبوت چلاق :| غلامتم اصخر :D امضا : ــDish Dinــ
kimia_Rh گفت شاید باورت نشه الن همیشه دلم میخواست یه بار یه چیز اشک درار بنویسم._. منم خیلی دوست دارم سکین: )❤❤ کلیک کنید تا باز شود... به آرزوت رسیدی عنکبوت چلاق :| غلامتم اصخر :D
DabriA کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 296 پسندها 14,748 امتیازها 31,283 مدالها 14 29/1/19 #17 تولدت مبارک بهترین ها رو برات آرزو دارم انشالله 12000000000 ساله بشی امضا : DabriA
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,436 پسندها 40,337 امتیازها 96,873 مدالها 41 29/1/19 مدیر #18 تولدتون مبارک :) امضا : Kalŏn
Mr.Shahin رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 194 پسندها 11,855 امتیازها 34,373 مدالها 2 29/1/19 #19 kimia_Rh گفت آرگون، باید خرج من میکرد که کرد:| کلیک کنید تا باز شود... ناراضیی؟؟ امضا : Mr.Shahin
Mr.Shahin رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 194 پسندها 11,855 امتیازها 34,373 مدالها 2 29/1/19 #20 kimia_Rh گفت آرگون، باید خرج من میکرد که کرد:| کلیک کنید تا باز شود... ت ارگونو با منی لجن ؟؟ امضا : Mr.Shahin