رامن ژاپنی از رشته فرنگی چینی تشکیل شده که همراه با نوعی سوپ حاوی گوشت، برنج و سس سویا سرو میشود. مردم نواحی مختلف ژاپن، انواع گوناگونی از رامن را درست میکنند. چاشنی این غذا هم اغلب تخممرغ پخته یا ذرت است.
پاستیلا نوعی پای شیرین و محبوب مراکشی است که در اصل با کبوتر درست میشود. اما شیرینیپزهای مراکشی درحال حاضر از جوجه، مرغ یا بلدرچین استفاده میکنند. به این غذا کمی شکر و دارچین اضافه میشود که طعم نهایی آن را شیرین، شور، تند و کرهای میکند.
این غذای تابستانی درواقع نوعی سوپ سرد است که با چغندر درست میشود. در تهیهی این غذا از خیار، تربچه و ماست استفاده میشود که در نهایت همراه با یک تخممرغ پخته سرو میشود. شاید باور نکنید اما این غذا واقعا خوشمزه و سالم است.
بیلتانگ از ترکیب انواع مختلف گوشت ادویهزده، خشکشده یا معمولی، مثل گوشت گاو و شترمرغ تهیه میشود. بیلتانگ درواقع نوعی اسنک است و مردم محلی اغلب آن را تکه و در غذاهای دیگر از آن استفاده میکنند. پنیر و چیپسِ سیبزمینی با طعم بیلتانگ از دیگر خوراکیهای محبوب این کشور محسوب میشود.
پیشنهاد میکنیم در سفر خود به کرهی جنوبی، این غذای خوشمزه را امتحان کنید. بولگوگی بهزبان کرهای بهمعنای «گوشت آتش» است و طعم شیرین خود را از سس ماریناد شکر و سویا میگیرد. میتوانید این غذای گوشتی را در رستورانها سفارش دهید یا اینکه بستههای آمادهی آن را از سوپرمارکتها خریداری کنید.
در این غذای محبوب اسپانیایی از برنج، مرغ، سوسیس، میگو، زعفران و سیبزمینی استفاده میشود. این غذا برای اولین بار در والنسیا درست شده بود؛ منطقهای که در آن، برنج و زعفران کشت میشود. پیشنهاد میکنیم این غذا را در رستورانها سفارش ندهید و دستپختهای خانگی را امتحان کنید.
کشور سوئیس به داشتن شکلاتهای خوشمزه شهرت دارد. در سفر خود به سوییس، از کارخانهی Cailler هم بازدید کنید؛ شکلات شیری برای اولین بار در این کارخانه تهیه شده بود.
غذا یکی از برجستهترین جنبههای فرهنگ ویتنامی است. در گوشهگوشهی این کشور، فروشگاههایی میبینید که انواع مختلفی از خوراکیهای خانگی خوشمزه را عرضه میکنند. فو درواقع نوعی سوپ است که با رشته فرنگی و گوشت خام آماده میشود. میتوانید این سوپ را در هر وعدهی غذایی، حتی صبحانه هم میل کنید.
منبع:ایران کوک