متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه کیک نارنگی

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 193
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه کیک نارنگی
[IMG]

دستور پخت کیک نارنجی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
کیک نارنگی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد و طرفداران خاصی دارد. این کیک را به دلیل اینکه در پخت آن از نارنگی استفاده می شود بیشتر در فوصل سرد سال که نارنگی در بازار موجود می باشد درست می کنند.

اگر تا به حال کیک نارنگی نخورده اید پیشنهاد می کنم حتما برای یکبار هم که شده طعم ویژه آن را امتحان کنید. شما می توانید کیک نارنگی را به عنوان یک عصرانه و یا صبحانه خوب میل کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک نارنگی آشنایی ندارید ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک نارنگی را آماده کرده ایم که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم کیک نارنگی
تخم مرغ سه عدد
شکر یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب نارنگی نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
رنده پوست نارنگی 1 قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مراحل تهیه کیک نارنگی
1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع پوست نارنگی را در یک ظرف مناسب رنده می کنیم. توجه داشته باشید نباید قسمت سفید نارنگی را رنده کنید در این صورت تلخ می شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
2. پس از رنده کردن پوست نارنگی، حالا تخم مرغ، شکر و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن به مدت 5 دقیقه خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعدش روغن مایع را هم اضافه می کنیم و این بار فقط به مدت چند ثانیه با همزن هم می زنیم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
3. در این مرحله نصف لیوان آب نارنگی نیاز داریم. برای این کار آب دو یا سه عدد نارنگی را با استفاده از آبمیوه گیر می گیریم و آن را داخل مواد می ریزیم و دوباره با همزن در حد چند ثانیه هم می زنیم. همچنین آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و بعد از الک کردن به مواد کیک مان اضافه می کنیم و این بار با یک لیسک یا قاشق به مدت چند ثانیه هم می زنیم. اگر زیاد هم بزنید پف کیک تان خواهد خوابید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
4. حالا قالب را با روغن مایع یا روغن جدا کننده کیک از قالب کمی چرب می کنیم و مواد کیک را داخل قالب می ریزیم. سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. فر گرم شده یعنی فری که از 15 دقیقه قبل روشن شده و گرم شده است.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
5. بعد از اینکه از پخت کیک مطمئن شدیم، قالب را از داخل فر بیرون می آوریم و به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود. بعد از 10 دقیقه قالب را در یک سینی برمی گردانیم. بعدش روی کیک نارنگی خود را با سس مخصوص نارنگی تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک نارنگی خوشمزه لذت ببرید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مراحل تهیه سس نارنگی
برای تهیه این سس خوشمزه نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذت و یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط می کنیم و روی حرارت قرارر می دهیم تا کمی غلیظ تر شود. بعدش حرارت زیر سس را خاموش می کنیم و صبر می کنیم کمی از حرارت بیفتد. بعد از اینکه از حرارت افتاد و کمی خنک شد آن را روی کیک نارنگی خود می ریزیم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
73
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
189
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
197
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
219
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
131
عقب
بالا