- ارسالیها
- 6,189
- پسندها
- 17,401
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 7
سلام.
درخواست تگ دلنوشتهام رو دارم.
دلنوشته - دلنوشته عقاید یک انسان|Noushin_slm کاربرانجمن یک رمان
نام دلنوشته: عقاید یک انسان نام نویسنده: نوشین سلمانوندی مقدمه: کسی در وجودش زنده به تکرار بود. ناگهان چیزی به سرعت در دلش فرو ریخت، در سینهاش به تکاپو افتاد و چشمانش را به طوفان کشید! این صحنهی غیرمنتظرهای بود که بعدها فهمید، عشق است.forum.1roman.ir
روی سایت | دلنوشته جهان دیوانه | ستاره حقیقت جو کاربر انجمن یک رمان
به نام خدا دلنوشته : جهان دیوانه نویسنده: ستاره حقیقت جو ویراستار: its_maede تگ: محبوب مقدمه: همه چیز در هوا معلق است. سنگ از آسمان میبارد، زنبورها در حال ساختن مواد مذاب هستند. الماس از دهانه آتشفشان بیرون میزند و مردم برای گرم کردن خود در حال سوزاندن پولهایشان هستند. جهان نیز دیوانه...forum.1roman.ir
درخواست تگ دارمروی سایت | دلنوشته من بدون تو | hannaneh20 کاربر انجمن یک رمان
"بهنام کسی که عشق را آفرید" نام دلنوشته: من بدون تو نویسنده: hannaneh20 ویراستار: Violet-B تگ: محبوب مقدمه: من بدون تو... عجب واژهی غریبی! این کلمه توی لغتنامهی زندگیم وجود نداره...forum.1roman.ir
تگ تعلق گرفت:)سلام
خسته نباشین
درخواست تگ واسه دلنوشتم داشتم
روی سایت | دلنوشتهی عروس شب | negin javadi کاربرانجمن یک رمان
ویراستار: @ستاره لطفی*.* نام دلنوشته: عروس شب نویسنده: negin javadi تگ: منتخب مقدمه: شبها که به آسمان خیره میشوم، دیگر خودم را تنها نمیبینم؛ گویی مهتاب هم حال من را دارد؛ عاشق است، ولی تنهاست! عروس شب با رخسار نقرهگونش، به آسمان تکیه زده و در جلوهگریست و همهی ستارهها غبطه آن را...forum.1roman.ir
قلمتان سبز همواره:)