- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه مسقطی|.
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می بادش و به همین جهت آنرا با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود.
مواد لازم مسقطی
کره ۱۲۵ گرم
گلاب ½ لیوان
شکر ۳۰۰ گرم
آب سرد ۴ لیوان
نشاسته ۱۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به اندازه کافی
برای تهیه شله زرد خوشمزه ابتدا برنج را پاک می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۱ لیوان گلاب و ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. بادام ها را نیز ۱ ساعت جلوتر از...
مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می بادش و به همین جهت آنرا با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود.
مواد لازم مسقطی
کره ۱۲۵ گرم
گلاب ½ لیوان
شکر ۳۰۰ گرم
آب سرد ۴ لیوان
نشاسته ۱۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به اندازه کافی
برای تهیه شله زرد خوشمزه ابتدا برنج را پاک می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۱ لیوان گلاب و ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. بادام ها را نیز ۱ ساعت جلوتر از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.