- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
مواد اولیه :
عصارهی وانیل یک قاشق چایخوری
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
پودر شکر (برای خامهی داخل) چهار تا پنج قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
سفیدهی تخممرغ یکعدد
خامه دویست و پنجاه گرم یا یک پیمانه
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آب سه چهارم پیمانه
کره سه قاشق غذاخوری
آرد سه چهارم پیمانه
طرز تهیه شیرینی نارنجکی:
کف سینی را چرب کنید. فر را روی سیصد و هفتاد و پنج درجهی فارنهایت (صد و نود درجهی سانتیگراد) تنظیم کنید. آب و کره و شکر و نمک را در قابلمهی کوچکی روی شعله به جوش آورید.
وقتی که این مخلوط در حال جوشیدن بود، آرد را یکباره اضافه کنید و همزنید و بلافاصله شعله را خاموش کنید و با قاشق چوبی حسابی بزنید تا به خمیری نهشُل و نه سفت تبدیل شود.
با نگاه به قیافهی خمیر میفهمید که دیگر کافیست...
عصارهی وانیل یک قاشق چایخوری
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
پودر شکر (برای خامهی داخل) چهار تا پنج قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
سفیدهی تخممرغ یکعدد
خامه دویست و پنجاه گرم یا یک پیمانه
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
آب سه چهارم پیمانه
کره سه قاشق غذاخوری
آرد سه چهارم پیمانه
طرز تهیه شیرینی نارنجکی:
کف سینی را چرب کنید. فر را روی سیصد و هفتاد و پنج درجهی فارنهایت (صد و نود درجهی سانتیگراد) تنظیم کنید. آب و کره و شکر و نمک را در قابلمهی کوچکی روی شعله به جوش آورید.
وقتی که این مخلوط در حال جوشیدن بود، آرد را یکباره اضافه کنید و همزنید و بلافاصله شعله را خاموش کنید و با قاشق چوبی حسابی بزنید تا به خمیری نهشُل و نه سفت تبدیل شود.
با نگاه به قیافهی خمیر میفهمید که دیگر کافیست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر