طرز تهیه شیرینی نارنجکی

° o.OKötü kıຊO.o °

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
16/7/17
ارسالی‌ها
260
پسندها
762
امتیازها
7,973
مدال‌ها
3
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اولیه :
عصاره‌ی وانیل یک قاشق چایخوری
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
پودر شکر (برای خامه‌ی داخل) چهار تا پنج قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ دو عدد
سفیده‌ی تخم‌مرغ یک‌عدد
خامه دویست و پنجاه گرم یا یک پیمانه
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آب سه چهارم پیمانه
کره سه قاشق غذاخوری
آرد سه چهارم پیمانه
طرز تهیه شیرینی نارنجکی:
کف سینی را چرب کنید. فر را روی سیصد و هفتاد و پنج درجه‌ی فارنهایت (صد و نود درجه‌ی سانتی‌گراد) تنظیم کنید. آب و کره و شکر و نمک را در قابلمه‌ی کوچکی روی شعله به جوش آورید.
وقتی که این مخلوط در حال جوشیدن بود، آرد را یک‌باره اضافه کنید و هم‌زنید و بلافاصله شعله را خاموش کنید و با قاشق چوبی حسابی بزنید تا به خمیری نه‌شُل و نه سفت تبدیل شود.
با نگاه به قیافه‌ی خمیر می‌فهمید که دیگر کافی‌ست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
عقب
بالا