- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه کرم کارامل|.
کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که با طعم های متنوع و متفاوت توانسته است رضایت سلیقه های مختلف را بر آورده کند.
مواد لازم کرم کارامل
شیر ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۵ عدد
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سه چهارم شکر را در شیرجوش می ریزیم و یک فنجان آب به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم
و با قاشق هم می زنیم تا شکر در آب کاملا حل شود و صبر می کنیم تا شربت بجوشد و...
کرم کارامل یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است. کرم کارامل یک دسر فرانسوی است که با طعم های متنوع و متفاوت توانسته است رضایت سلیقه های مختلف را بر آورده کند.
مواد لازم کرم کارامل
شیر ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۵ عدد
خامه ۳۰۰ میلی لیتر
وانیل نصف قاشق چایخوری
ابتدا سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سه چهارم شکر را در شیرجوش می ریزیم و یک فنجان آب به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم
و با قاشق هم می زنیم تا شکر در آب کاملا حل شود و صبر می کنیم تا شربت بجوشد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.