غذا .|طرز تهیه گمج کباب محلی|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 173
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|طرز تهیه گمج کباب محلی|.

خورش گمج کباب یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصلتا متعلق به استان گیلان می باشد. اسم این خورش از یک نوع دیگ گِلی محلی گرفته شده است که در زبان گیلکی با نام گمج شناخته می شود.

مواد لازم خورش گمج کباب
مغز گردو ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب انار ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا