- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|نکات پخت گمج کباب با مرغابی|.
گمج کباب با گوشت مرغ یا مرغابی
گمج کباب را به طور معمول در شمال کشور با گوشت قرمز ( گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی ) طبخ می کنند ، البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورش محلی را با گوشت مرغ یا اردک نیز تهیه کنید.
توصیه می شود که در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده می کنید مقداری بیشتری گوشت برای خورش در نظر بگیرید. مثلا برای دستور بالا می توانید ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. روش پخت این خورش با مرغ تفاوتی ندارد ، ضمن اینکه مرغ سریعتر آماده می شود.
گمج کباب با گوشت مرغ یا مرغابی
گمج کباب را به طور معمول در شمال کشور با گوشت قرمز ( گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی ) طبخ می کنند ، البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید این خورش محلی را با گوشت مرغ یا اردک نیز تهیه کنید.
توصیه می شود که در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده می کنید مقداری بیشتری گوشت برای خورش در نظر بگیرید. مثلا برای دستور بالا می توانید ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. روش پخت این خورش با مرغ تفاوتی ندارد ، ضمن اینکه مرغ سریعتر آماده می شود.