غذا .|طرز تهیه هلو کباب|.

  • نویسنده موضوع .:|Reihane|:.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 126
  • کاربران تگ شده هیچ

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
822
پسندها
7,448
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
.|طرز تهیه هلو کباب|.

هلو کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. هلو کباب در کرمانشاه با روغن کرمانشاهی تهیه می شود که روغن بسیار مرغوبی است و باعث می شود هلو کباب بسیار لذیذتر شود.

مواد لازم هلو کباب
گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه بزرگ ( ۲۰۰ گرم )
پیاز بزرگ ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
گردو ، کشمش و آلو بخارا به اندازه کافی
روغن کرمانشاهی یا روغن مایع به اندازه کافی
ابتدا لپه را که از شب قبل خیسانده اید به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.
عقب
بالا