- ارسالیها
- 822
- پسندها
- 7,441
- امتیازها
- 22,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
.|طرز تهیه هلو کباب|.
هلو کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. هلو کباب در کرمانشاه با روغن کرمانشاهی تهیه می شود که روغن بسیار مرغوبی است و باعث می شود هلو کباب بسیار لذیذتر شود.
مواد لازم هلو کباب
گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه بزرگ ( ۲۰۰ گرم )
پیاز بزرگ ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
گردو ، کشمش و آلو بخارا به اندازه کافی
روغن کرمانشاهی یا روغن مایع به اندازه کافی
ابتدا لپه را که از شب قبل خیسانده اید به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت...
هلو کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. هلو کباب در کرمانشاه با روغن کرمانشاهی تهیه می شود که روغن بسیار مرغوبی است و باعث می شود هلو کباب بسیار لذیذتر شود.
مواد لازم هلو کباب
گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه بزرگ ( ۲۰۰ گرم )
پیاز بزرگ ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
گردو ، کشمش و آلو بخارا به اندازه کافی
روغن کرمانشاهی یا روغن مایع به اندازه کافی
ابتدا لپه را که از شب قبل خیسانده اید به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.